Deputat AUR Dănuț Aelenei: Am învățat, am tras concluzii și am luat decizii: nu ne vom opri!

Deputat AUR Dănuț Aelenei: Am învățat, am tras concluzii și am luat decizii: nu ne vom opri!(848)


Într-o postare pe pagina sa de facebook, deputatul constănțean AUR Dănuț Aelenei își aduce aminte cu nostalgie de vremurile frumoase pe când era student la Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Săptămâna trecută, la o agapă cu mai mulți colegi de promoție, acesta a ținut să accentueze faptul că toate realizările personale(inclusiv cele ale soției) se bazează pe studii, determinare, și muncă asiduă. Aelenei a dat o replică unor detractori din politică și presă, care îi denigrează constant și nejustificat.

 

„Căutând printr-un sertar cu documente, am dat peste o diplomă de absolvent, diplomă ce mi-a trezit amintiri și sentimente, care m-au emoționat.

Mi-am amintit cât de mult am învățat, de toate nopțile nedormite, studiind pentru teze și examene, toate etapele de pregătire și munca depusă, pentru a încheia meritoriu și cu succes studiile.

S-au spus multe despre noi, vrute și nevrute.

I-am văzut pe toți cei care s-au perindat prin emisinile TV, plătite cu bani grei și care ne-au denigrat și ne-au categorisit: ba că suntem niște analfabeți fără școală, ba că nu am realizat nimic în viață și trăim din ajutoare sociale, ba că nu merităm să fim unde am ajuns.

Tot ce poate fi mai abject, pentru a ne discredita.

Am tăcut și am mers mai departe, având convingerea că lucrăm pentru voi: românii, cetățenii.

În acești trei ani, am învățat politică pornind de jos, de la discuțiile cu oamenii obișnuiți, simpli, pe care-i slujim și îi ținem mereu aproape, până la activitatea din Parlamentul României.

Am învățat, am tras concluzii și am luat decizii: nu ne vom opri!”


George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri