Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
Cristian Popescu Piedone a fost achitat!

Cristian Popescu Piedone a fost achitat!(282)


Cristian Popescu Piedone a fost condamnat anul trecut la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv. De atunci și până în prezent, fostul primar al Sectorului 5 și-a petrecut timpul după gratii, departe de soție, de copii și de nepoți. Fostul edil a susținut întotdeauna că este nevinovat și că a fost închis pe nedrept.


Potrivit deciziei de astăzi a Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), fostul primar Cristian Popescu Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare în Dosarul Colectiv, anul trecut, va fi pus în libertate „de îndată”.


La un an de la pronunțarea condamnării în dosarul Colectiv, Cristian Popescu Piedone a vorbit, din spatele gratiilor, despre decizia luată de magistrați și modul în care i s-a schimbat total viața.

"Trăiesc un an de chin și de visuri frânte… Un an întreg înlăturat de lângă familie, de lângă rude și prieteni… Un an distrus de gânduri negre și de vise urâte… Un an fără zâmbete, fără bucurii…

Astăzi e fix un an de când mi-au prins mâinile în cătușe și m-au încarcerat.

Știti cu toții motivul… Astăzi încerc să fiu însă… mai puternic ca ieri! Încerc să nu plâng, să nu mă pansez cu amintirile libertății… De astăzi… am speranța că voi ieși curând!", a transmis Piedone.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri