Culturist înjunghiat de țigani pe litoral

Culturist înjunghiat de țigani pe litoral(888)


Un culturist a povestit pe o rețea de socializare cum a fost atacat de un grup de țigani și înjunghiat, numai pentru că nu a fost de acord ca prietena să îi fie pipăită.

Iată ce spune:
”Noaptea trecută în Costineşti 10 ţigani dintr-un clan din această zonă m-au atacat. Eram cu prietena mea şi ne plimbam când unul dintre ei a atins-o cu palma pe fund. Nu am putut să mă abţin şi am reacţionat... l-am împins pe unul dintre ei şi am vrut să îi dau un pumn însă au apărut încă 9 din clanul lor. În condiţiile în care eram singur , doar cu prietena mea , aceştia au scos un cuţit, moment în care au prins curaj şi au început să lovească din toate părţile au încercat să mă înjunghie de mai multe ori şi ultima dată au încercat să îmi înfigă cuţitul în cap. Am reuşit să mă apăr şi mi-au înfipt cuţitul în antebraţ. Şi nu s-au oprit aici însă am reuşit până la urmă să mă pun pe jos şi să îi ţin la distanţă cu picioarele în timp ce 8 dintre ei continuau să îmi care picioare în cap. Prietena mea îi implora pe cei 9 să mă lase în pace. Într un final au fugit. După ce m-au lăsat în faţa magazinului pe jumătate inconştient şi cu o plagă înjunghiată de 10 cm din care țâsnea sângele. Vânzătorul din faţă magazinului care era român mi a spus să mă mut pe partea cealaltă a străzii pentru că îi murdăream asfaltul de sânge. Faleză era full de bărbaţi însă toţi treceau mai departe pentru că nu se merită să îşi rişte concediul pentru a ajuta un necunoscut. Singură persoană care s-a băgat a fost o femeie care l-a împins pe unul dintre ţigani.
La ora 5:00 amieşit din operaţie şi acum sunt bine. Din fericire le reţinusem fizionomia şi i-am identificat dintr-un album al poliţiei pe 2 dintre agresori. Aceştia au fost găsiţi şi urmează să fie cercetaţi. De asemenea mi-au smuls şi ceasul de la mână.
Sper că expertiza medico-legală să schimbe încadrarea juridică şi să fie judecaţi şi pentru tâlhărie , port ilegal de armă albă şi tentativă de omor. Sper că măcar unul dintre cei 10 şi anume celc are a băgat cuţitul în mine să fie trimis după gratii”.
Foto: Facebook
  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri