Robert Boroianu: Dacă șeful OPC Constanța este comisarul Cattani, atunci PSD Constanța este La Piovra

Robert Boroianu: Dacă șeful OPC Constanța este comisarul Cattani, atunci PSD Constanța este La Piovra(2880)


Secretarul general al Filialei PNL Constanța, deputatul Robert Boroianu, condamnă declarațiile cu iz mafiot ale senatorului PSD Nicolae Moga, cu privire la acțiunile întreprinse, în ultima perioadă, de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

„Senatorul social-democrat Nicolae Moga, prin amenințările de tip <>, arată tuturor fața nevăzută a PSD Constanța - un grup de interese de tip <> - care recurge la orice mijloace pentru a se apăra. Îi recomand distinsului senator PSD să părăsească universul filmelor cu mafioți sicilieni și să facă apel la mijloacele de control parlamentar, dacă îi suspectează de exces de zel pe cei de la OPC Constanța”, a declarat secretarul general al PNL Constanța.

Parlamentarul liberal consideră că „problema de fond a controalelor efectuate de OPC Constanța este simplă. Agenții economici care respectă legea și normele de siguranță a alimentelor sunt cei care pot ridica turismul de pe litoral la nivelul potențialului pe care îl are. Este vorba de fapt despre o concurență neloială, în primul rând. Un agent economic, care respectă legea și oferă servicii ireproșabile turiștilor, întotdeauna va pierde în fața celor care comercializează produse expirate sau, pur și simplu, păcălesc turiștii. Opinia publică are dreptul să știe aceste lucruri și să pună presiune pe cei care refuză să se conformeze”.

Revenind la declarația tip „Al Capone” a senatorului PSD Nicolae Moga, deputatul Robert Boroianu susține că aceasta este „doar o păcăleală ieftină”.

De ce nu se adresează senatorul PSD celor trei miniștri constănțeni dacă are o problemă cu OPC Constanța sau dacă este <<îngrijorat>> de soarta turismului constănțean? Filiala Constanța a Partidului Național Liberal Constanța nu poate rămâne impasibilă la declarații și amenințări de tip mafiot proliferate de un senator al Partidului Social Democrat. Solicităm, în acest sens, o declarație fermă de delimitare din partea PSD Constanța și a reprezentanților săi. În caz contrar, dacă șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor este comisarul Cattani, atunci PSD Constanța este La Piovra (caracatița corupției în Constanța)”, a conchis secretarul general al Filialei PNL Constanța, deputatul PNL Robert Boroianu.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri