Efectul apariției TV a lui Dacian Cioloș: probabil va crește prezența la vot !

Efectul apariției TV a lui Dacian Cioloș: probabil va crește prezența la vot !(1133)


Prim-ministrul Dacian Cioloș a fost prezent marți seara în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea.

Considerat de mulți că fiind cel mai important interviu al acestei campanii electorale, s-a desfășurat de la început într-o atmosferă vădit ostilă față de premierul în funcție.

Majoritatea oamenilor de presă sunt de părere că moderatorul Antena 3 a încercat un adevărat linșaj mediatic la adresa lui Dacian Cioloș, arătându-se dezgustați de acest timp de pseudo-jurnalism.

Una dintre cele mai acide reacții a venit din partea cunoscutului jurnalist Grigore Cartianu. Acesta a comentat pe pagina sa de socializare că „Dacian Cioloș a intrat în mocirlă Antenei 3 cu cizme. A aflat, în direct, că avea nevoie de costum de scafandru. Gâdea a demonstrat de multe ori că este sclavul potrivit în haznaua potrivită. Astă-seară și-a depășit toate performanțele anterioare”

O altă reacție a venit din partea lui Cristi Pantazi, de la HotNews. În una dintre cele mai apreciate postări ale sale acesta afirmă că „Cioloș îl ia la mișto pe Adrian Ursu și-l plasează într-un banc cu Radio Erevan. Băieții au sărit în haită pe el, e groasa”, făcând referire la intervenția agresivă din cadrul emisiunii a lui Adrian Ursu, care s-a declarat jignit că a fost acuzat, cu argumente, de minciună. 

Silviu Sergiu, de la Evenimentul Zilei, îl ridiculizează pe Mihai Gâdea, despre care spune că s-a obișnuit să fie lăudat și să i se dea dreptate de fiecare dată, suferind un adevărat șoc după întâlnirea cu Dacian Cioloș: „La final, Gâdea i-a pus lui Cioloș un film în care s-a pupat singur în fund. Pentru că e obișnuit să pupe pe cineva în fiecare emisiune, dar de data asta nu putea fi Cioloș acela. Mă scuzați...” 

Claudiu Pândaru, realizatorul emisiunii „Față în față” de la Digi24, este de părere că felul în care a fost tratat Dacian Cioloș de către jurnaliștii Antena 3 va avea un impact mobilizator asupra electoratului:

„Efectul apariției TV a lui Dacian Cioloș: probabil va crește prezența la vot.” 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri