Andrei Popescu, fostul președinte al Asociației Constanța Ia Atitudine (ACIA), își apără mandatul !

Andrei Popescu, fostul președinte al Asociației Constanța Ia Atitudine (ACIA), își apără mandatul !(1561)


Consilierul local independent Andrei Popescu a adresat o scrisoare deschisă Primarului Decebal Făgădău, pe care v-o prezentăm în integralitate :

 

"Domnule Primar, nu vă scriu în legătură cu faptul că de când ați devenit Primar, ne luați la mișto pe toți, inclusiv pe noi, consilierii locali.

Nu vă scriu nici să mă plâng că nu am unde să îmi țin audiențele sau să vă cer să îmi introduceți și mie proiectul legat de transparența pe ordinea de zi, deși ale dumneavoastră, peste 100, au intrat în ultimele 3 luni pe ordinea de zi. 

Nici măcar nu îndrăznesc să contest toate împrumuturile pe care le contractăm, fără să ne dați documentația în timp util, pentru a ști și noi ce votăm. Ultimul împrumut este de 25 de milioane de euro, de care noi aflăm din presă.

Ieri ați avut o declarație la Radio Sky, în care criticați acțiunea celor din ACIA, legată de rampele de acces la trecerile de pietoni. Mai exact, ne spuneți că v-ați săturat de asociații care fac doar reclamații și în rest nu fac nimic in viață.

Pe aceasta cale, vreau să îmi cer scuze că: 

Nu am înființat și eu o asociație de genul "Descoperă Constanța", care se înfruptă din banul public organizând Revelionul din acest an, încasând nu mai puțin de 100 de mii de euro, care a pus stăpânire pe Parcul Tăbăcăriei și Piața Ovidiu.

Nu știu ce înseamnă să fiu un locotenent servil, cum sunteți dumneavoastră, păstrând în continuare legătura cu toate firmele de casă ale cuplului Mazare-Strutinsky, care se infruptă din banul public. Mai nou, alimentați cu milioane conturi de off-shore, deținute de stăpânii dumneavoastră.

Eu înteleg că reclamațiile nesoluționate nu vă fac bine și e mai usor să zici: ce probleme, ca nu s-a plâns nimeni de asta, dar totuși reclamațiile făcute de mine prin intermediul ACIA au dat roade.

Au dat roade semnăturile strânse de mine încă din 2013, când ceream subvenționarea unitară a gigacaloriei, cu care mai nou vă împăunați!

Au dat roade și cele 3 luni de stat în stradă să anulez o taxă pe care voi vreți să o reintroduceți sub altă formă pocnind din degete, vă promit că nu mă las și v-o trântesc și pe-asta.

Nu mai e mult și o să pierdeți și trama stradală, altă taxă ce se duce la Confort Urban.

Majoritatea semnalelor de alarmă trase de noi, au fost soluționate într-un fel sau altul. Hingherii de mașini nu mai există, podul din Tăbăcărie l-ați reparat, o să terminăm în curând și cu sicriele umblătoare deținute de GMS, un alt amic al dumneavoastră.


Mai bine mai lăsați din aroganța moștenită de la stăpânul Mazăre și puneți osul la treabă, că e ușor să fii baiatul cu mapa, dar la fapte vă e cam greu!"
 
jooble.org