CLUBUL ANTREPRENERILOR DE SUCCES

CLUBUL ANTREPRENERILOR DE SUCCES(738)


O nouă inițiativă marca omului de afaceri Mohammad Murad și-a spus cuvântul: un curs de perfecționare destinat viitorilor antreprenori, organizat în cadrul celui mai frumos complex hotelier de pe litoral, Phoenicia Blue View. Sesiunea de comunicare a avut loc, în weekendul 27-29 mai, unde au fost prezente peste 400 de mici societăți, importanți oameni de afaceri și personalități din domeniu, printre care Mohammad Murad, Dragoș Răducan, președintele Patronatelor din Turismul Românesc, președintele PER, Dănuț Pop, cât și primvicepreședintelui PER, Cristian Cosmin, Dumitru Filip, Ciprian Constantinescu.

Omul de afaceri Mohammad Murad nu se dezminte niciodată, când este vorba de a ajuta, de a împărtăși din vasta experiență și chiar a preda lecția de antreprenoriat...

„Când am luat decizia să devin om de afaceri, orice sprijin mic pentru mine a fost de ajutor. De asemenea, am profitat la maxim de fiecare sfat. Experiența bate orice logică și gândire și chiar soft din lume, de aceea am început să fac programe de perfecționare pentru a da o mână de ajutor“, a declarat Murad Mohammad.

De fapt, asta a fost obsesia lui de când a intrat în afaceri: să reușească, să mute și munții! Dar nu la întâmplare. Față de ceilalți competitori din viața lui, Mohammad a avut avantajul că a știut de la început ce vrea! Din prima, sigur pe el și la obiect, a anunțat cu voce tare și limpede: „La nevoie, voi muta și munții!“

Astăzi, este proprietarul celui mai mare lanț de hoteluri din România! Veritabili : „munți de aur“, țara are! Fără să defrișeze măcar un brăduț! Desigur, este o figură de stil din care fiecare dintre noi are ce învăța...Poate să tragă niște concluzii personale sau de interes general. Personale, în sensul că, dacă își pune ambiția în mișcare, mută munții!

Se spune, la noi, că meseria se fură! Nu e bine, cetățene, nu e bine! Când a mutat muntele din loc, Mohammad a găsit la rădăcina lui semințe de „Nu mă uita!“, pe care le-a împrăștiat peste tot în jurul lui. Iată și explicația gestului său. „Oamenii de succes au obligația morală de a întoarce noii generații toată experiența acumulată!“

Bine gândit! Frumos spus! O viziune nouă a unui veritabil businessman! Are și argumente. Ca întotdeauna, Mohammad Murad are și argumentele lui bazate pe investigații personale. Nu urcă niciodată nepregătit pe scena unui seminar, cu atât mai mult dacă este organizat de domnia sa. Cum s-a întâmplat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Olimp, când a fost rândul micilor antreprenori peste 400 la număr, să participe la un seminar ce le-a fost dedicat.

De ce atâta deranj pe praful ăsta? Ne aflăm într-un alt punct critic. Din acest motiv, Mohammad Murad a considerat că a venit vremea ca și viitorii antreprenori să nu mai admită compromisuri referitoare la codul fiscal, forța de muncă, legislația în vigoare...Astfel, prin noul Clubul creat, membrii pot interacționa și beneficia de facilități oferite atât de lanțul hotelier PHOENICIA cât și de alți membri, prin deschiderea de a fi achiziționate cu prioritate produse și servicii de la companiile românești.

”România are nevoie de cât mai mulți antreprenori români, oameni care să facă pasul de la angajat la angajator și care, prin activitatea lor să aducă plus valoare în economia țării”, a declarat la final, omul de afaceri Mohammad Murad.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri