Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
RAEDPP: Amplă acțiune de plantare în Țara Piticilor

RAEDPP: Amplă acțiune de plantare în Țara Piticilor(507)


Decorul peisagistic din Țara Piticilor – parcul Tăbăcărie a fost completat în aceste zile cu noi exemplare de plante și vegetaţie lemnoasă compusă din arbori și arbuști. În cel mai îndrăgit parc de distracții din municipiul Constanța au fost sădite cu preponderență plante perene din specii ornamentale de forme şi culori variate, rezistente la condițiile specifice de climă și sol și care nu necesită depozitarea în locuri speciale pe timpul iernii.

 

Precizăm faptul că Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a renunțat la plantarea de flori anuale și bienale și a încheiat un contract pentru plante perene, pentru a nu mai fi nevoie de investiții anuale în amenajarea peisagistică și pentru a mări de la an la an numărul de arbuști ornamentali existent în parc.

 

Totodată, în centrul parcului de distracții a fost plantat un brad, care va reprezenta piesa centrală a decorului din Țara Piticilor în perioada Sărbătorilor de iarnă, iar în jurul acestuia urmează să fie sădiți 3.000 de bulbi de lalele.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri