ATAC MURDAR LA REGELE HAGI!

ATAC MURDAR LA REGELE HAGI!(5818)


Constat cu tristețe că valorile noastre autentice continuă să fie batjocorite fără pic de bun simț, fără luciditate și cu o înverșunare demnă de o cauză mai bună!

În acest context, am remarcat faptul că de la o vreme încoace lui Gică Hagi i se caută noduri în papură, i se aduc tot felul de acuze nefondate!

Cât a fost un fotbalist celebru, a împărțit bucuria victoriilor cu noi. A dat totul din el la momentul potrivit. A fost și a rămas un idol al tinerilor care vor să se dedice fotbalului. Pentru ei a deschis școala de fotbal de la Ovidiu, aducând inclusiv bani de acasă! Cu gașca sa de tineri a câștigat o ediție a campionatului național de fotbal!

Gică Hagi a strălucit așadar și în postura de antrenor.
Dar tocmai aceste realizări l-au transfomat, pentru unii, într-o țintă universală în care s-au găsit să tragă diverși indivizi! Fie ei și foști fotbaliști, care pretind că l-au cunoscut personal pe Gică…

Unul dintre ei a relatat un episod greu de descifrat și credibil…. De aici până la grotesc nu a fost decât un pas. Sunt insinuări și apropouri pe care deja îmi este silă să le comentez...

 

Președintele “Comunității Macedonene din România” - reacție dură, pe o rețea de socializare:

“Cătălin Tolontan de la gsp.ro este un pitic diform și pământiu la față. Seamănă cu o figură hidoasă de la Muzeul de Ceară “Madame Tusaud” din Londra, deși eu l-am vizitat și parca nu am văzut nici o figură așa de urâta.

Pentru ca este bătut de Dumnezeu, Tolontan se hrănește din ura față de ceilalți oameni, singurul lucru care îi dă satisfacție pe lumea asta. Este turnătorul de serviciu și toți despre care a scris au ajuns în pușcărie sau chiar au murit, ca tipul de la Hexipharma, ceea ce poate sugera că soarta lor era pecetluită dinainte, și Tolontan doar a primit ordin să-i linșeze în presă.

Într-un articol din gsp.ro, pe care Tolontan nici măcar nu a avut bărbăția să-l semneze, pentru că el nici nu este bărbat, ci un pitic diform se aruncă cu zoaie in #RegeleHagi.

Este o murdărie de nedescris la adresa lui Gică Hagi, simbolul României, al Constanței, dar și al comunității macedonene. În același articol sunt batjocorite și obiceiurile și valorile noastre armânești.

De ani de zile asemenea șobolani au misiunea să distrugă valorile noastre, să distrugă tot ce este românesc, să distrugă stima față de sine a românilor și să stârnească ura împotriva lor.

Nici nu este de mirare că după o asemenea campanie de spălare a creierelor dusă de ani de zile, criminalul de la mallul din Brăila, care a lovit oameni cu mașina, a declarat că îi urăște pe români și vrea să-i omoare pentru că nu sunt ca oamenii din Suedia unde a stat el o vreme.

Fraților, de ajuns, nu mai putem înghiți asemenea mizerii! Să ne ridicăm! Iar șobolanii de teapa lui Tolontan să se întoarcă în găurile de unde au ieșit!!”

Nicoleta Ploscaru  #ConstantaDragosteaMea


 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri