Prognoza meteo in perioada 19-31 iulie 2015

Prognoza meteo in perioada 19-31 iulie 2015(976)


Vremea la mare se menţine caldă în următoarele două săptămâni, până la sfârşitul lunii iulie. În unele zile, sunt posibile averse. Click! vă prezintă prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, până pe 31 iulie.
Vremea la mare va fi în general caldă şi frumoasă, cu nori răzleţi. Temperaturile se vor menţine în intervalul 29 – 31 de grade Celsius, posibil mai ridicate în anumite zone de pe litoral.
Centrul european pentru prognoze pe durată medie de la Reading (Marea Britanie) estimează că şi valorile termice din timpul nopţii vor fi ridicate, în jur de 20 de grade Celsius.
Probabilitatea unor averse la mare şi pe teritoriul Dobrogei este mai mare în jurul datei de 21 iulie.
Vremea la mare: Constanţa
La Constanţa, temperaturile maxime variază între 28 şi 31 de grade. Potrivit Accuweather.com, nori vor fi doar în zilele de 20 şi 21 iulie (luni şi marţi), iar în ziua de 27 iulie e posibilă o aversă sau chiar o furtună. În această zi temperatura scade până la 25 de grade.
În ceea ce priveşte vremea la mare, cel mai cald la Constanţa va fi în zilele de 24, 25 şi 26 iulie (de vineri până duminică), când temperatura se situează la 31 - 32 de grade Celsius.
Vremea la mare: Mangalia
Vremea la mare ne îmbie la o vacanţă de vis pe litoralul românesc. La Mangalia regimul termic va fi acelaşi ca la Constanţa, ba chiar cu un grad sau două în plus. Câţiva nori vor apărea în data de 21 iulie (marţi) şi e posibil ca soarele să mai fie „perturbat” puţin în 20 şi 27 iulie. În rest, cer senin.
Noaptea, temperaturile variază între 18 şi 21 de grade, un pic mai scăzute în datele de 22, 27, 29 şi 30 iulie, când se poate să coboare până la 13 - 14 grade Celsius. Aşa că e bine să vă luaţi o bluză cu mânecă lungă sau un pulover dacă aveţi chef de o plimbare pe malul mării sub clar de lună.
Vremea in :Tulcea si Delta Dunarii
Dacă nu vreţi să staţi la plajă, împreună cu alte zeci de mii de turişti, puteţi alegere nordul Dobrogei şi Delta Dunării pentru o vacanţă specială. Aflaţi cum va fi vremea la mare şi vă puneţi la adăpost de orice surpriză neplăcută.
La Tulcea temperaturile sunt cu câteva grade mai ridicate decât în sud. De exemplu, maximele depăşesc 34 de grade în mai multe zile. Nori vor fi mai mulţi doar în 20 şi 21 iulie, când vo fi „doar” 29 de grade. Ca şi la Constanţa, în ziua de 27 iulie sunt posibile averse sau o furtună, dar temperatura tot va ajunge la 34 de grade.
 
jooble.org