CĂSĂTORIA ȘI NUMEROLOGIA Tu de ce vrei să te măriţi?

CĂSĂTORIA ȘI NUMEROLOGIA Tu de ce vrei să te măriţi?(1293)


CĂSĂTORIA ȘI NUMEROLOGIA
Tu de ce vrei să te măriţi?


Din copilărie aflăm că la un moment dat, ţelul vieţii noastre ar trebui să fie căsătoria. De ce şi pentru cine? Cum de ce? Pentru că aşa e bine. Trebuie să te căsătoreşti, să fii la casa ta, femeie serioasă apoi să faci câţiva copii, pentru a-ţi întări statutul şi, mai apoi să ai grijă de nepoţi. Pentru cine? Ei, aici pare ceva mai complicat. De spui că pentru tine şi începi a despica firul în patru, mai că-ţi trece cheful de nuntit. După rochie de mireasă, nuntă ca în poveşti, invitaţii, meniu şi cadouri urmează copii, nopţi albe cu mereu alte scutece în mână, cărţi de poveşti, kilograme în plus, pe coapse, pe spate, la mâini şi pe pulpe. Şi nu doar atât: ora mesei, ora de joacă, întâlnirile cu educatorii, cu alţi părinţi, şedinţele interminabile de terapie (pentru tine, evident). Te-am încurajat? Nu asta am dorit.
Unele dintre noi chiar visează un făt frumos din poveşti, cu plete blonde şi ochi verzi visători, romantic şi vrednic. Altele mai practice vor maşini de poveste şi haine scumpe, valetul la scară şi el, soţul, pe undeva plecat cam un milion de zile din ţară.
După ce te gândeşti că vrei să te măriţi, după ce ai verificat dacă este împrăştiat, sau nespălat, că-şi târâie papucii prin casă, că-i place berea sau că este cam zgârcit, gândeşte-te bine ce-ţi trebuie ţie. El sigur va rămâne aşa cum e. Nu-l vei putea schimba nicicum.
Dacă aşa vrea mama sau societatea, ia pe cine vrei, pare să nu conteze prea mult. Vezi totuşi să nu-ţi facă viaţa prea grea, eventual să nu te încurce prea mult.
Dacă te gândeşti că dintr-un mascul necunoscut poţi să faci tot ce vrei, vei suferi. Învaţă să-ţi faci suferinţa mai mică, suportabilă. Dacă din calcul numerologic, pe care am să te învăţ să-l faci, reiese că este arţăgos, comandant, şef, tâmpit, din păcate sunt şi astfel de oameni, gândeşte-te bine ce vrei. Ce vrei tu să faci din el doar pentru că s-a uitat la tine şi ţi-a zâmbit frumos? Nu fii proastă, nu ceda, că el asta vrea! Tu face zob! Uiţi cum te cheamă! Dacă-i faci şi copii, pentru a-l mai îmbunătăţi de faţadă, nici mama ta, nici mama lui, nu te mai ajută. În astfel de momente şi Dumnezeu ar putea fi ocupat, să aibă altă treabă. Ce vrei să facă el pentru tine dacă tu nu vrei? Vom descoperi pe parcurs cum este fiecare individ, funcţie de cifra destinului său. Acum însă vom încerca să aflăm ce anume ne îndeamnă pe noi ( ce te îndeamnă pe tine, în special) fetele, să ne căsătorim.
Funcţie de cifra destinului vom afla de ce se mărită fiecare dintre noi sau, dacă se mărită, cam ce aşteaptă de la viitorul soţ şi cum trebuie să procedeze.

Cifra destinului sau a zilei de naştere 1- prietena noastră, ori poate eşti chiar tu, aştepţi să fii ascultată, să găseşti un subaltern deloc prost, deloc liniştit, puternic şi uneori arţăgos, care să îţi dea de gândit, să te pună pe jar, dar să asculte în cele din urmă de tine. Te căsătoreşti pentru a îţi pune forţele la încercare cu un element masculin la fel de puternic şi de încăpăţânat. Dacă se întâmplă să fie ascultător îl vei desconsidera, dacă este la fel de căpos ca tine, te vei plânge dar te vei aventura pentru o viaţă întreagă alături de el.

Cifra destinului sau a zilei de naştere 2- prietenia este cea ce te îndeamnă să faci pasul curajos către căsătorie. Cauţi în soţul tău un partener. Ai nevoie de un prieten devotat căruia să-i poţi dezvălui frământările tale.

Cifra destinului sau a zilei de naştere 3- ai nevoie de admiraţie. Soţul tău trebuie să fie admiratorul tău permanent, că eşti răvăşită, sau cu părul vâlvoi, obosită, ori plictisită, e musai să-ţi spună catrene de amor şi să-ţi povestească mereu cum s-a îndrăgostit iremediabil de tine. Ai nevoie să călătoreşti şi speri să ajungi să cunoşti lumea din prejma ta. Vrei să fii amfitrioana unor petreceri de soi, îţi doreşti admiraţie publică. De te măriţi o faci pentru a fi admirată, văzută, invidiată. Pe scurt, te poţi mărita şi din interes.

Cifra destinului sau a zilei de naştere 4- te vei căsători pentru că aşa trebuie. Nu înţelegi altcumva viaţa decât cu o casă, cu o maşină cu totul aranjat şi pus la punct. Totul este clar o afacere evident înţeleaptă. Nu întotdeauna dragostea se află în ecuaţia ta şi nici nu ai nevoie. Ai nevoie de un bărbat care să-ţi ofere siguranţă şi pragmatism. Când îl vei găsi pe cel ce-ţi va putea oferi stabilitatea fizică şi emoţională atât de importante pentru tine, sigur te vei mărita.

Cifra destinului sau a zilei de naştere 5- te vei căsători că aşa vrei tu. În general faci tot ce vrei şi cum vrei şi eşti deosebit de convingătoare. Te poţi căsători din plictiseală, pentru a experimenta cum e cu viaţa de femeie măritată. Sigur vei regreta, nu foarte târziu şi îi vei cere printre lacrimi, soţului tău, porţia de libertate, pozând în victimă iar pe el transformându-l în zmeu. Oricum te vei căsători visând la experienţe ciudate, la călătorii, la plecări şi petreceri, la viaţă uşoară şi la nopţi nesfârşite, dansante, nu numai cu el, evident.

Cifra destinului sau a zilei de naştere 6- tu respecţi conceptul de familie cât mai mare, cât mai unită. Te vei căsători visând la un cămin liniştit, la înţelegere, la plimbări cu copii prin parc, cu soţul de braţ la concerte, la teatru, vrei lume de calitate, oameni educaţi, înaltă societate.

Cifra destinului sau a zilei de naştere 7- de te-ai hotărât să faci pasul e clar că ai găsit un partener pe măsura exigenţelor tale. Un tip matur şi înţelept ce-ar trebui să îţi respecte momentele de intimitate, de singurătate. Preferi discuţii despre spiritualitate, în nici un caz despre felul doi de la masa de prânz. Preferi un tip cu un intelect mult peste medie, unuia cu muşchi de oţel şi epilat pe piept. Vrei să cercetaţi împreună necunoscutul, să-l analizaţi, să filosofaţi, să fiţi independenţi dar, împreună, dacă se poate.

Cifra destinului sau a zilei de naştere 8- te vei căsători şi din ambiţie. Din ambiţia de a accede, de a le arăta celorlalţi că ai reuşit, din dorinţa de a avea o afacere bună, de a avea bani, cât mai mulţi bani. Te vei arunca în vâltoarea căsătoriei sigură fiind că vei reuşi orice ţi-ai pus în gând. El contează mai puţin, dorinţele lui contează mai puţin. Ceea ce el posedă este deosebit de important: intelect, situaţie materială.

Cifra destinului sau a zilei de naştere 9- aici e simplu: te măriţi pentru că-l iubeşti. Visezi o viaţă romanţată, ca-n poveşti. Visezi plimbări sub clar de lună, vrei o viaţă împreună ţinându-vă de mână, înlănţuiţi pe veci. Şi ce dacă-i sărac. Este un amănunt, este nesemnificativ, chiar nu contează. Când iubeşti vin şi toate celelalte.

(fragment din CĂSĂTORIA ȘI NUMEROLOGIA autor Milena Farcaș)
jooble.org