S-a lansat Clubul Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali

S-a lansat Clubul Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali(786)


Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal a organizat sâmbătă, 28 februarie a.c., la Biblioteca Colorată The Hub, lansarea oficială a primei comunități dedicate întreprinzătorilor din Constanța, Clubul Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali (COATL).
La eveniment au participat persoane active şi interesate de mediul de afaceri.

Cele peste 60 de persoane aflate în sală au avut ocazia să afle de la cei mai de succes antreprenori din Constanța secretele, dar și barierele care stau la baza deschiderii unei afaceri. Cei patru invitați - Daniela Suta (antreprenor și manager Farmaciile Vital), Andreea Lungoci (manager de proiect, consultant), Septimiu Bourceanu (manager Complex balnear și de recuperare Corpore Sano) și Nicu Giaca (antreprenor și manager Cupcake Factory) - au răspuns numeroaselor întrebări venite din public. Lozinca „Cine nu riscă, nu câștigă” și motto-ul COATL „Oamenii preferă să facă afaceri cu oameni pe care îi cunosc, îi plac şi în care au încredere” au fost conceptele complexe care au fost intens dezbătute la eveniment.

Președintele COATL Constanța, Oana Stan, a declarat că „odată cu lansarea Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali dorim să punem bazele unei structuri reprezentative a mediului de afaceri local, ca raspuns la necesitatea de susținere a tinerilor întreprinzatori şi antreprenori din Constanţa."

La rândul său, managerul Complexului balnear și de recuperare Corpore Sano, Septimiu Bourceanu, a subliniat că „o idee genială nu se vinde de la sine, în antreprenoriat este ca în artă: 1% inspirație și 99% transpirație. Munca de la idee la produsul final va avea multe necuoscute și va trebui să înveți pas cu pas”. Pe de altă parte, managerul Farmaciilor Vital, Daniela Suta a menționat că „cel mai important lucru este să te dedici afacerii tale. Crede în ea mai mult decât oricine altcineva. Dacă îți iubești munca și ești acolo în fiecare zi încercând să faci lucrurile pe cât mai bine posibil, se molipsesc și ceilalți din jurul tău de această pasiune care devine contagioasă ca o gripă”.
Clubul Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali își propune să sprijine și să participe activ la îmbunătăţirea condiţiilor mediului de afaceri din Constanța, prin întâlniri lunare ale membrilor săi, în vederea unei competitivităţi reale bazate pe principiul economiei de piaţă.
 
jooble.org