Mihai Lupu: Județul Constanța va avea un spital de pediatrie!

Mihai Lupu: Județul Constanța va avea un spital de pediatrie!(267)


Proiectul “Construire corp nou - departament sănătatea mamei şi copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa” merge mai departe

Așa după cum s-a anunțat, proiectul “Construire corp nou - departament sănătatea mamei şi copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa” a fost exclus de lista celor finanțate prin PNRR. Acest lucru nu înseamnă, însă, că acest proiect important pentru Constanța nu va merge mai departe.

In fapt, ieri, în cadrul ceremoniei de semnare a contractelor de finanțare destinate achiziției de microbuze electrice pentru elevi, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a avut o discuție cu primul-ministru al României, Marcel Ciolacu și cu viceprim-ministrul Marian Neacșu. “Această discuție ne-a adus asigurări ferme că obiectivul atât de așteptat de comunitatea constănțeană va fi realizat, iar toate eforturile noastre nu au fost în zadar. Înainte de această discuție, eram pregătiți să argumentăm cu fermitate necesitatea continuării finanțării acestui proiect.

Cu bucurie am constatat că acum există dorință și determinare din partea tuturor factorilor implicați să ducem acest proiect la bun sfârșit, în termenul asumat. Nu este de mirare că nu am primit nicio adresă oficială de la Guvernul României privind întreruperea finanțării acestui proiect.

Așadar, continuăm demersurile pentru acest obiectiv, exact de unde le-am lăsat și în scurt timp vom desemna câștigătorul licitației pentru serviciile de proiectare și execuție.

Județul Constanța va avea un spital de pediatrie! Este principala mea preocupare și am încredere că angajamentul în implementarea acestui proiect va fi asumat până la capăt de reprezentanții Guvernului României!

Județul Constanța a fost mult timp neglijat în ceea ce privește investițiile majore și a fost condamnat la subdezvoltare, dar această situație se schimbă acum”, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.


   

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri