Constănțenii aruncă piese de frigider și cauciucuri în canalizare

Constănțenii aruncă piese de frigider și cauciucuri în canalizare(520)


SC RAJA SA a continuat și ieri acțiunea de curățare și decolmatare a sistemului de canalizare.

”Ieri, la intersecția străzilor Răsuri cu Ion Roată, în canalizare au fost descoperite mai multe componente ale unei mașini de spălat, un cauciuc și diverse obiecte de plastic”, a precizat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al societății.

”Avertizăm abonații care și-au făcut un obicei în a transforma sistemul de canalizare într-un coș de gunoi că în aceste condiții chiar și la cea mai mică ploaie se pot trezi cu proprietățile inundate”, a mai declarat aceasta.

Având în vedere că, în ultimii ani, în perioada septembrie – octombrie, la nivelul județului au existat situaţii în care cantitățile de precipitații au depășit cu mult mediile normale, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine în rezolvarea situațiilor cauzate de ploile torențiale. Pe lângă verificarea și pregătirea utilajelor specifice și dotarea echipelor de intervenție, s-a demarat un amplu program de curățare și verificare a sistemului centralizat de preluarea a apelor pluviale și de canalizare. Astfel, începând de săptămâna trecută, zilnic, zeci de echipe verifică și, unde este necesar, intervin în curățarea și degrevarea sistemului de canalizare.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri