TRISTE VREMURI, CIUDAȚI OAMENI. CLOVNUL PARE SINGUR ÎN ARENĂ

TRISTE VREMURI, CIUDAȚI OAMENI. CLOVNUL PARE SINGUR ÎN ARENĂ(856)


Acest ipocrit de seamă a mai fost dodoașa curului în pamfletele publicate de ziarul nostru, dar se pare că-l doare fix în popou, ca să fim îngăduitori cu termenul. Mai mult, ne-am convins pe propria piele, jignește pe oricine nu este de acord cu faptele lui de vitejie și singurul lucru pe care-l interesează este să-i vină leafa și șpăgile, așa cum se bârfește prin târg. Acum se face că ia măsuri pentru plătitorii de RCA, dar piața este liberă. Pe stilul lui.

Cum, n-ați ghicit identitatea acestui ipocrit?

Horia Constantinescu a fost promovat preşedinte al ANPC de Viorica Dăncilă în 2019 pentru trei luni. La Constanța era un personaj controversat. Pesedistul a fost numit din nou în fotoliul de general pe 21 ianuarie, printr-o decizie a premierului PNL Nicolae Ciucă. Practic, ANPC este la al treilea director în ultimele trei luni.

Horică cu aia mică dar cu apucături de țață a devenit şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa în anul 2017. Candidase în 2020 ca "independent" la Primăria Constanţa, după ce a demisionat din PSD, dar o luase în mână.

După alegerile locale a lucrat timp de mai multe luni în cadrul Primăriei Constanţa, condusă de liberalul Vergil Chiţac, fiind directorul Direcţiei Servicii Publice, fiind autorul abuzivelor regulamente de parcare și bariere. În toamna lui 2021, a plecat din primărie, un pic repetent, şi, drept recompensă s-a întors în fruntea ANPC.

Plăcându-i cașcavalul, mai apoi s-a reînscris în PSD Constanţa. Naș de cununie al lui Andrei Năstase, fiul fostului baștan care a contribuit la starea actuală a industriei mioritice, Horică cu aia mică a devenit celebru în municipiu după ce a închis restaurante celebre în stațiunea Mamaia, a sancționat McDonald’s și a amendat Primăria Constanța pentru starea în care se aflau acum câțiva ani locurile de joacă din oraș.

Totodată, după izbucnirea scandalului public cu „bodyguarzii” care au venit să îl apere pe Liviu Dragnea la Curtea Supremă în octombrie 2017, Horia Constantinescu a declarat că este prieten cu doi dintre acei bărbați, adică cu Liviu, dar și cu Nicușor Constantinescu.

Tupeistul este nepotul lui Miron Constantinescu, istoric și sociolog marxist care a contribuit la instaurarea comunismului în România, fost președinte al Marii Adunări Naționale. Miron Constantinescu este cel care a încercat să-l răstoarne pe Gheorghe Gheorghiu-Dej, în 1956, după ce Hrușciov a denunțat staliniștii.

Totodată, șeful ANPC este nașul de cununie al lui Andrei Năstase și, la rândul său, Andrei Năstase a botezat unul dintre copiii lui Constantinescu. Nu se fac sănătoși niciodată la cap politicienii ăștia. Doar în batjocură fac totul, de-a doua zi, după câștigarea alegerilor.

O nouă ieșire la rampă, o nouă belea pentru ochelaristul cu cravată roșie și o chelie care se termină cu barbă și mustață, ambele nesemnificative. Boss-ul de la ANPC susține asiguratorii, în scandalul scumpirii RCA: „Comerţul este liber”

Asta după ce a izbucnit scandalul scumpirii cu până la 40% a polițelor RCA, creșterea tarifelor fiind consfințită de ASF, o altă instituție a statului plătită regește pentru a-i proteja pe români în fața abuzurilor companiilor multinaționale care majorează prețurile „la pachet”.

Strategia confirmă că piaţa este liberă, dar că, în cazul în care se va stabili că au existat "înţelegeri în spatele uşilor închise", autorităţile vor face investigaţiile necesare. Din perspectiva Guvernului, există tot sprijinul necesar, a punctat și purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Machiavelică situație, să recunoaștem. De peste 30 de ani tot discutăm și totul merge spre disoluție. De obicei mă bucur când mizeriile ies de sub preșuri. Oricare ar fi ele, mizeriile, și preșurile. De aceea vă cer un pic de milă pentru ghietu om, cum zicea bunica.

Prostia unora întrece însă regulile de bun simț. Proștii sunt mândri în loc să le fie rușine. Personaje sinistre fac eforturi colosale pentru a băga capul în poza de final. Simțul ridicolului le lipsește cu desăvârșire.

Politicienii își șterg mucii în fața monumentului lui Eminescu.

Ochii reporterului care semnează aceste rânduri plâng fără voia lui.

 

N.R. Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri