VALENTIN VRABIE, DESPRE DRAGOMIR ȘI BOROIANU: -NU SUNT BĂRBAȚI!-

VALENTIN VRABIE, DESPRE DRAGOMIR ȘI BOROIANU: -NU SUNT BĂRBAȚI!-(2056)


Un film de groază nu este un film de groază dacă nu are în conținutul său o frază sau o secvență șoc capabilă să îți facă părul măciucă! Deși, în opinia mea, dacă e vorba de..., alta ar trebui să fie ordinea, altele prioritățile…

Dar să revin la starea de șoc și la adrenalina corespunzătoare momentului. Am citit o declarație a domnului Rareș Bogdan, care face trimitere la conflictele interne din PNL Constanța. Zice domnia sa, de pe poziția șefului de fermă turmentat de dimineață, la dres cu varză acră, poziție pe care, prin atitudinea sa, s-a plasat singur. Zice: “Lui Huțucă i s-a urcat la cap! Nu rămâne așa…” 

Aoleu! Dar cine e Huțucă? Mai bine zis domnul Bogdan Huțucă? După aroganța lui Bogdan Rareș, vreun bagabond, vreun pârlit care caută de lucru la poarta PNL? Bogdan Huțucă, spre știința lui Rareș, plângâciosul, este președintele Organizației Județene Constanța a PNL!. Un intelectual. Care, chiar dacă unii sunt nemulțumiți de el, concret, nu trebuie abordat ca de pe scara tramvaiului, ca și cum ar fi bănuit că nu are bilet!

Curată coincidență, această frază am auzit-o înainte de Rareș Bogdan din gura senatorului Robert Boroianu, dar în formula completă. La finalul unei discuții dure pe care am avut-o cu domnia sa, domnul Boroianu a ținut să precizeze: “Lucrurile nu o să rămână în partid așa cum vrea Huțucă!”

Deloc întâmplător, pe fondul acestor schimburi de replici, au apărut diverse comentarii despre debarcarea lui Bogdan Huțucă din funcția de președinte al PNL Constanța. Acum, apare pe nepusă masă Bogdan Rareș, cu cureaua scoasă de la pantaloni, gata să-i dea o lecție lui Huțucă! Chiar așa la fundul gol?

Ca să ce? Ca să le dea satisfacție nemulțumiților! Vorba aia, după ce s-a umflat cu funcții de conducere în PNL, a venit frățiorul cel mare de la centru ca să-i scape de omul cel rău numit Huțucă! Cel cu 12 capete, vânzător de liberali la țiplă! Măcar că bagă frica în el și tot e ceva! Să le știe de frică lui Dragomir și lui Boroianu ori de câte ori, ținându-se de balustradă, Rareș dă demonstrativ de pământ, dacă apucă, cu președintele local…

Nu mult, doar cât îi este necesar pentru o demitere! Marea calitate a celor care vor să răstoarne conducerea PNL Constanța este perseverența și capacitatea de a mânui profesional intriga. Florin Mitroi a făcut demonstrația practică la avertismentul lansat de Boroianu și Bogdan Rareș. “Nu rămâne așa!”

Nu simțiți izul înțepător de amenințare? Face parte din politica demolatoare a doi dintre dușmanii președintelui PNL, George Dragomir și Robert Boroianu. Cei doi sunt cei mai de temut dușmani ai lui Huțucă! Ce i se reproșează? Multe. De pildă, sunt îngrijorați că pierd controlul asupra partidului...Și, atunci, chiar ajung fiii ploii!

Pe chestia asta, Dragomir alimentează o stare conflictuală în care sunt implicate și alte persoane importante, fiecare cu interesul lui! Acum, ce-i drept, și Huțucă ăsta nu vrea să facă și el măcar un compromis! Au mutat unii partidul în curtea PSD și nu s-a mai dat nimeni de ceasul morții!

Dacă războiul din PNL ia amploare, vor fi multe victime colaterale! Principala victimă, Valentin Vrabie, pe care Dragomir și Boroianu nu l-au vrut în PNL! Ca răspuns, nici domnia sa nu îi mai vrea în partid deoarece mențin o stare conflictuală permanentă! Iar în plan personal, cei doi l-au trădat!!! Dar, cum să zic, într-o manieră josnică!

Valentin Vrabie a mărturisit că în 2016 a fost vizitat de mai multe ori de Dragomir și Boroianu, care i-au promis că îl vor susține ca să fie primit în PNL! I-au făcut tot felul de propuneri, pentru ca, în final, după cum relatează domnia sa, să fie trădat de cei doi liberali!

Valentin Vrabie este destul de marcat de tot ceea ce se întâmplă în PNL, dar asta nu îl împiedică să își vadă în continuare de treabă la Primăria Medgidia! Nu sunt vendetele lui. Ci ale celebrului cuplu politic lovit de amnezie în 2016, dar și acum, de dată recentă!

Adică, în 2016, îl vizitau în draci pe Vrabie și, acum, nu numai că nu au auzit de el, dar cer destituirea lui Huțucă pe motiv că l-a adus în PNL!

De necrezut, dar asta-i politica liberală? Să dai țepe politice? Dar cum credeți că Dragomir și Boroianu ar putea accepta pe cineva mai deștept decât ei doi la un loc? Și ca să scape de intrus, sunt în stare de orice! Inclusiv jocul de scenă otrăvitor, pe care l-au făcut, la momentul respectiv, cu manipularea primarilor influenți din PNL împotriva lui Vrabie, catalogat drept securist etc.

Episodul cu pricina îi provoacă și azi o mare repulsie primarului de Medgidia, rememorând zilele în care cei doi liberali îl vizitau pe blat, iar acum îl folosesc drept motivație pentru a scăpa de Huțucă!

Valentin Vrabie spune că tot răul din PNL se trage de la Dragomir! Că a încercat să-l îngroape pe el, dar, în schimb, a dat mâna cu PSD! Despre Dragomir și Boroianu, a ținut să mai spună că  “NU SUNT BĂRBAȚI!”
 
jooble.org