Luna Decembrie debutează la CSM Constanța cu baschet, volei, handbal, rugby și șah!

Luna Decembrie debutează la CSM Constanța cu baschet, volei, handbal, rugby și șah!(312)


==== Baschet Feminin Seniori=====
CSM Constanța are o dublă de foc în Cupa României la Baschet Feminin. Fetele antrenate de Tatiana Gallova întâlnesc deținătoarea Cupei României și Campioana României, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. După un retur în care Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus, CSM Constanța va găzdui returul întâlnirii, Sâmbătă, 3 Decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor.

==== Baschet Masculin Seniori=====
Băieții antrenați de Alexandru Olteanu au o misiunea grea pe terenul uneia dintre cele mai în formă echipe ale momentului în Liga Națională de Baschet Masculin. Vineri, 2 Decembrie, de la ora 18.30, la Timișoara, CSM Constanța întâlnește SCM Ohma Timișoara.

==== Baschet Juniori U16M, U18M=====
CSM Constanța U18 Masculin poate termina turneul de la Focșani cu trei victorii. Pe 2 Decembrie, băieții antrenați de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Mario Takacs-Sixt încheie un nou turneu din Campionatul Național, unde s-au impus cu LPS Focșani și Cuza Pirates Brăila urmând ca pe 2 Decembrie să dea piept cu Phoenix Galați.
Echipa masculină U16 antrenată de Norbert Kovasch va disputa si ea o dublă manșă din Campionatul Național. Vineri, 2 Dec, de la ora 18.00 și 3 Dec, Sâmbătă, de lora 9.00, CSM Constanța întâlnește BC Lions Craiova la Sala Flămânda din Constanța.

==== Handbal=====
Următoarea etapă din Liga Zimbrilor va fi în deplasare pentru CSM Constanța. Duminică, 4 Decembrie, de la ora 19.15, în direct pe Pro Arena, băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu dau piept cu CSM Focșani în prima etapă a returului.

==== Handbal Juniori 2=====
La Cernavodă, juniorii 2 de la CSM Constanța vor întâlni pe Fair Play Cernavodă, formație aflată pe ultimul loc în seria C, unde CSM Constanța ocupă locul 2 cu 4 victorii în 5 meciuri.

==== Volei Seniori=====
CSM Constanța va disputa două meciuri în două zile, ambele pe teren propriu. Duminică, 4 Dec, Ora 12.00, la Sala Sporturilor, CSM Constanța susține returul din Cupa României contra celor de la Știința Explorări Baia Mare. Miza meciului este mare după ce săptămâna trecută, CSM Constanta s-a impus în fața băimărenilor în Campionat însă a cedat în Cupa României. În turul din Cupa României, Baia Mare s-a impus cu 3-1 la seturi.
Luni, 5 Decembrie, CSM Constanța primește vizita celor de la Steaua București, formație angrenată în Cupele Europene. Meciul este programat la ora 18.00, la Sala Sporturilor.

==== Volei Junioare Cadete=====
Cadetele CSM Constanța susțin o nouă etapă în Campionatul Național, iar Sâmbătă, 3 Dec, la Sala Flămânda, fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu întâlnesc pe CS Năvodari.

==== Rugby Juniori U20=====
Campionatul Național U20 continuă cu o etapă restantă din Campionatul Național. Juniorii antrenați de Nicolae Radu Mocanu și Victor Bezușcu vor juca în deplasare, pe terenul celor de la CSOV Pantelimon, Duminică, 4 Dec, de la ora 13.00.

==== Șah=====
Sportivii CSM Constanța vor fi prezenți la Openul Internațional al României la Șah Rapid. Turneul debutează pe 2 Decembrie și se va desfășura la Sebeș.

Vă mulțumim! Hai, Constanța!

#constanta #csmconstanta #omaredesportivi #osinguraechipa
  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri