Acțiune umanitară a Organizației Femeilor Liberale Județul Constanța

Acțiune umanitară a Organizației Femeilor Liberale Județul Constanța(2074)


Organizația Femeilor Liberale Județul Constanța a participat marți, 23 aprilie a.c., la o acțiune umanitară de donare a unor medicamente, materiale sanitare și instrumentar medical pentru dispensarele din comuna Poarta Albă.

Activitatea a fost organizată cu sprijinul diasporei, prin Președintele PNL Grecia, Stela Kondyili și a consilierului municipal, Mihaela Andrei.

Totodată, liderul femeilor liberale, Mihaela Scrieciu, mulțumește primarului Delicoti Vasile și viceprimarului Florentina Tigmeanu pentru faptul că această acțiune a fost posibilă.

Având în vedere faptul că România se află pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește accesul la medicamente, evenimentul desfășurat a avut ca scop, pe lângă ajutorarea unor familii nevoiașe, suplimentarea cu medicamente a dispensarului din comuna Poarta Albă.

”Statul are obligația să garanteze dreptul la sănătate, la asigurarea nediscriminatorie la medicamente, în special pentru grupurile marginalizate și vulnerabile.”, a declarat președintele OFL Județul Constanța, Mihaela Scrieciu.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri