PNL Constanța: 100% oameni noi pentru Camera Deputaților

PNL Constanța: 100% oameni noi pentru Camera Deputaților(653)


PNL Constanța și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Propunerea președintelui Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, ca nimeni din vechea garnitură să nu mai candideze, a fost pusă în practică. Pe lista pentru Camera Deputaților găsim 100% oameni noi. Ce știm despre candidații PNL:
 
Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Bogdan Hutucă, considerat unul dintre cei mai buni finanțiști din România. Acesta a ocupat în perioada 2005-2007 funcția de subsecretar de stat, iar între 2007 și 2013 a fost director executiv în cadrul ANAF Constanța. Din 2013 și pană în 2016 a ocupat funcția de director general în cadrul Ministerului Finanțelor Publice. 

Omul de afaceri Robert Boroianu ocupă următoarea poziție pe listele liberalilor constănțeni. Antreprenor cu vastă experientă în managementul companiilor, acesta a ocupat în perioada 2001-2012 funcția de CEO în cadrul S.C.GEPETO IMPEX S.A. Din 01.06.2013 a desfăsurat diverse activităti de răspundere și coordonare în cadrul CNTEE TRANSELECTRICA S.A. unde a deținut numeroase funcții de conducere. 
   
Locul trei este ocupat de economista Ana Marcu, care și-a construit o carieră de succes în domeniul bancar, ocupând din 2006 posturi de conducere în diverse bănci. În ceea ce privește cariera politică, aceasta s-a făcut remarcată, în perioada în care ocupa funcția de consilier local, prin opoziția dură la adresa administrației PSD, condusă la acea vreme de Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu. 

George Niculescu, locul patru pe lista pentru Camera Deputaților, are 36 de ani și este director S.C. OMB GROUP INVEST S.A. De profesie jurist, acesta și-a început activitatea politică în anul 2004 și a ocupat diverse funcții politice la nivel local, cea mai importantă fiind cea de consilier județean. De asemenea, este unul dintre cei mai mari promotori ai energiilor alternative, ocupând funcția de director al Organizației Patronale a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România. 
 
Următorul candidat pe listă este jurista Oana Florea, devenită în 2005 membru al Baroului Constanța. La nivel politic, Florea este membru în Biroul Politic Județean al PNL Constanța, membru în Comitetului Județean Executiv al PNL Constanța și membru în Biroul Politic Local al Organizației Municipale a PNL Constanța. 

Prof. dr. Ioan Tiberiu Tofolean, următorul de pe lista pentru Camera Deputaților, a fost director al Spitalului Județean de Urgență Constanța și a  contribuit decisiv la înființarea secției de gastroenterologie din spital. 

Cătălin Anghel, cunoscut om de afaceri și activist civic din Constanța, se află pe locul 7 și a reușit să-și facă deja un nume în Constanța. Acesta a reușit să clădească o afacere de succes în IT și Business Intelligence.
 
jooble.org