Robert Boroianu: Un grup parlamentar de Constanța puternic şi unit  va repune județul pe harta Europei

Robert Boroianu: Un grup parlamentar de Constanța puternic şi unit va repune județul pe harta Europei(576)


Candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților, Robert Boroianu, este de părere că problemele județului Constanța au fost generate și întreținute de lipsa unui grup parlamentar puternic, care să susțină interesele constănțenilor. Acesta îi atenționează pe alegători să nu se lase păcăliți de demagogi care le fac promisiuni nerealiste.

Cunosc problemele judeţului Constanța. Unele ţin de infrastructură, altele de sărăcie şi şomaj, dar cele mai multe au în centrul lor lipsa unui sprijin real de la Bucureşti pentru administraţiile publice locale. Nu vin în fața oamenilor să mă bat cu pumnul în piept cum făceau unii care ba aduceau Portul Constanța la Primărie, ba trimiteau români pe Lună. Cine se bate cu pumnul în piept și anunță că va răsturna cornul fericirii în satele, comunele și orașele județului doar prin simpla sa prezență în Parlament să știți că vă minte. Cred și sper că au trecut vremurile demagogiei şi demagogilor”, a declarat Robert Boroianu.

 

Liberalul a precizat că ceea ce poate într-adevăr să facă pentru constănțeni este să încurajeze, să susțină și să promoveze proiectele autorităților locale.


Pot oferi sprijin primarilor pentru a găsi soluţii de finanţare, pot promova proiecte în Parlament care să fie în folosul comunităţilor și am convingerea că un grup parlamentar de Constanța puternic şi unit ar putea repune județul pe harta Europei. De asemenea, am propuneri concrete care, odată transformate în reglementări legislative, vor produce efecte benefice atât pentru industrie cât și pentru cetățeni”, a încheiat candidatul liberal Robert Boroianu. 
jooble.org