George Niculescu: Guvernul Cioloș a făcut primul pas spre reducerea facturilor la energia electrică, noi vom continua!

George Niculescu: Guvernul Cioloș a făcut primul pas spre reducerea facturilor la energia electrică, noi vom continua!(781)


 Candidatul PNL pentru Camera Deputaților, George Niculescu, salută decizia Guvernului Cioloș de a veni în sprijinul consumatorilor casnici de energie cu o măsură care va stimula reducerea valorii facturilor la energie electrică.

Guvernul Cioloș a făcut un prim pas spre reducerea facturilor la curent pentru români, noi, cei din PNL avem datoria să continuăm. Proiectul de act normativ propus recent de ministerul de resort împreună cu ANRE trebuie să fie completat de legi clare care să îi ajute pe români să devină prosumatori de energie, deci producători și consumatori în același timp”, a detaliat candidatul PNL.

“Apreciez faptul că Guvernul Cioloș vine cu sprijin concret pentru consumatorii casnici de energie. Cei care vor să devină mici producători de energie electrică (din surse regenerabile) vor putea să primească rapid toate aprobările și astfel să devină „prosumatori”, livrând în sistem energia produsă”, a explicat George Niculescu, expert în domeniul energiei regenerabile, candidat PNL pentru Camera Deputaților.

Pe lângă reducerea costurilor la energie trebuie să ținem cont și de aspectele ce țin de mediul înconjurător. Anul 2015 a fost primul an în care creșterea economică nu a fost direct legată de creșterea emisiilor de CO2. Putem avea creștere economică și dezvoltare fără poluare“,

Concluzia este că românii, consumatorii casnici vor plăti mai puțin în fiecare lună la factura de curent, pentru că își pot produce singuri cel puțin o parte din curentul consumat. Eu mi-am propus să promovez acest proiect din funcția de deputat, dacă și constănțenii îmi vor da votul de încredere. Vom face împreună pași siguri în această direcție, pentru reducerea costurilor la energie. Vă reamintesc că aceste măsuri produc deja efecte pozitive în țările din Vestul Europei”, a concluzionat George Niculescu (PNL). 
jooble.org