Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
Candidatul PNL la Senat, Costel Stanca: Doresc un cadru legislativ mai clar și mai potrivit pentru profesia de navigator

Candidatul PNL la Senat, Costel Stanca: Doresc un cadru legislativ mai clar și mai potrivit pentru profesia de navigator(2191)


Decan al Facultății de Navigație și Transport Naval din cadrul Universității Maritime din Constanța, Costel Stanca candidează din partea PNL Constanța pentru un mandat de senator în Parlamentul României.

Crearea unui cadru legislativ mai clar pentru profesia de navigator și îmbunătățirea sistemului de securitate socială sunt câteva dintre problemele importante pe care profesorul Stanca dorește să le soluționeze în forul legislativ.

În cei peste 17 ani de carieră, acesta și-a adus contribuția la construirea a mai mult de 200 de sisteme de management pentru organizații, inclusiv la primul minister din România cu un sistem de management certificat. De asemenea, a contribuit la formarea a mai mult de 5.000 de specialiști din domeniul transporturilor maritime. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri