Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Mazilindu-l pe Tramudana, Făgădău speră să-şi spele păcatele!

Mazilindu-l pe Tramudana, Făgădău speră să-şi spele păcatele!(5804)


   Când nimic nu are a spune, Decebal Făgădău, noul primar al Constanţei, bate câmpiile pesediste, de-a lungul şi de-a latul, exact prin locul unde, după o bătaie cruntă, iepurele a recunoscut că este mistreţ. Ca legendă, mistreţul a fost şi a rămas simbolul unor anumiţi pesedişti. Fiecare cu luceafărul lui. Practic, după alegerile de duminică, nu s-a schimbat nimic! La butoane sunt tot cei care conduc Constanţa de ani de zile, care, acum, îşi freacă fericiţi palmele. Maşina pesedistă de vot a funcţionat şi de această dată, asigurând continuitate pentru cei care şi-au făcut de cap. Desigur, cu un primar de faţadă pe post de clopoţel. În rest, aceleaşi obiceiuri, apucături şi abuzuri. Practic, Făgădău asigură continuitatea celor care au transformat oraşul într-o feudă. Ceea ce a făcut, practic, şi pe parcursul interimatului său la primărie, când am simţit pe propria noastră piele fiorii generaţi de existenţa unui oraş mort. Ca interimar, Făgădău a fost tot timpul dominat de umbra lui Radu Mazăre et comp. Nu a avut nici o iniţiativă proprie. Nu s-a arătat dispus şi nici capabil să taie în carne vie, pentru a nu mai fi manipulat de foştii săi şefi din primărie şi din partid. Degeaba încearcă acum să facă pe durul, punând în scenă mazilirea lui Liviu Tramudana, care l-a scos deseori din rahat! Păi, Tramudana este jupânul? Tramudana a pus oraşul pe butuci? Sau trebuie schimbat musai cu un bascaliu! Chiar şi acum, după alegeri, Decebal Făgădău este lipsit de curaj şi de originalitate în declaraţiile pe care le face în încercarea de a nu aţipi pe cal.

Îmi doresc ca în Consiliul Local să existe un singur partid, cel al constănțenilor. Vă asigur de o întreagă transparență, de dialog cu constănțenii. Vom organiza o conferință de presă în care vă vom prezenta proiectele noastre. Săptămânal, împreună cu un consilier local voi vizita câte un cartier al Constanței” zice Decebal Făgădău. Aproape că citează cuvânt cu cuvânt din programul independentului George Andrei Popescu!

De unde ai scos, primarule, chestia cu un singur partid, cel al constănţenilor! Cumva din tezele PSD! Coincidenţele fac parte din viaţa lui Decebal Făgădău, dar nu ăsta este marele lui păcat...

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri