Primarul interimar Florin Chelaru trebuie să părăsească primăria pe data de 5 iunie!

Primarul interimar Florin Chelaru trebuie să părăsească primăria pe data de 5 iunie!(1206)


Orașul Năvodari a fost inundat în urma ploii de vineri, 28 mai 2016. Oamenii nu au pe unde să meargă, maşinile parcă plutesc. Nu este firesc ca la fiecare ploaie să avem aceleași probleme cu canalizarea.
Marilena Dragnea, candidatul PNL pentru funcția de primar, a declarat că dovezile incompetenței administrației Chelaru sunt peste tot și se văd mereu, dar mai ales când plouă. "Problemele pricinuite de ploile abundente sunt grave dar nicidecum singurele pe care oraşul Năvodari le are. Sistemul de canalizare, acolo unde există, se dovedește inutil, lucrările la infrastructură pică deja odată cu malul, investițiile orașului se năruie sub privirile neputincioase ale unei administrații care, deși se laudă că a făcut din Năvodari un oraș mai bun, în realitate, nu a făcut nimic. Suntem mai rău decât eram înainte şi în fiecare zi aud cât de nemulțumiți sunt oamenii" a punctat Marilena Dragnea. 

"Lansez încă o dată o invitaţie la dezbatere pentru contracandidatul meu Florin Chelaru. Eu cred sincer că năvodărenii au nevoie de explicaţii pe foarte multe subiecte şi evitarea oricărei discuţii nu denotă altceva decât lipsă de seriozitate şi angajament” a subliniat candidata PNL la Primăria Năvodari.
PNL Năvodari reaminteşte cetăţenilor că a lansat, în cursul săptămânii trecute, o invitaţie oficială la dezbatere către PSD şi candidatul său la funcţia de primar, Florin Chelaru. Considerăm că, în calitatea sa vremelnică de primar interimar, Florin Chelaru are obligaţia să accepte cel puţin o confruntare cu candidatul puternic al PNL la Primăria Năvodari, Marilena Dragnea. 

Nu uitaţi, Năvodari are nevoie de un nou început!

29 mai 2016 Organizaţia locală PNL Năvodari
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri