UPDATE. Simona Halep, victorie senzațională în SUA

UPDATE. Simona Halep, victorie senzațională în SUA(1312)


Simona Halep a câștigat Indian Wells 2015, după ce a învins-o, la capătul unui meci de infarct, pe Jelena Jankovic, scor 2-6, 7-5, 6-4.

Pentru această victorie, Simona a primit 900.400 de dolari şi 1.000 de puncte WTA.

"Vreau mai întâi să o felicit pe Jelena. Ești fantastică. Ai făcut o treabă foarte bună în aceste săptămâni. Sunt extrem de bucuroasă că am reușit să câștig azi. Vreau să le mulțumesc tuturor, sponsorilor, organizatorilor, arbitrilor, fizioterapeuților pentru turneu. Au fost două săptămâni fantastice la Indian Wells. Le mulțumesc românilor, care m-au susținut oriunde, peste tot! Le mulțumesc și celor de acasă, știu că vă uitați la mine", a spus Simona, după câștigarea meciului.

Halep şi Jankovici s-au mai întâlnit de patru ori până în prezent, iar românca a câştigat ultimele trei partide, toate meciurile lor disputându-se în trei seturi. Ultima lor întâlnire a avut loc în optimile de finală ale ediţiei 2014 a Australian Open, când Halep a câştigat cu scorul de 6-4, 2-6, 6-0. Tot sportiva din Constanţa a câştigat şi meciul din sferturile de finală ale turneului de la Roma, din 2013, cu scorul de 4-6, 6-0, 7-5, precum şi pe cel din turul întâi al turneului de la Bruxelles, din 2012, cu scorul de 6-2, 3-6, 7-6 (3). Singurul succes al jucătoarei sârbe a fost înregistrat în 2010, în turul întâi al US Open, scor 6-4, 4-6, 7-5.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri