Şi jandarmii constănţeni... predau la

Şi jandarmii constănţeni... predau la "Şcoala ALTFEL”(2079)


În perioada 7 – 11 aprilie, pe parcursul derulării programului şcolar „Şcoala ALTFEL – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa (IJJC) vin în întâmpinarea elevilor şi a cadrelor didactice din judeţul Constanţa, care şi-au exprimat dorinta de a participa la activităţile specifice instituţiei noastre.

Astfel, vor fi organizate evenimente de prezentare a institutiei, prin susţinerea unei expuneri şi a prezentării unui film privind specificul armei Jandarmeriei, vor fi amenajate standuri cu materiale specifice de intervenţie, folosite de către Jandarmeria Română, pe timpul misiunilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice, precum şi standuri cu oferta educaţională.

Totodată, se vor desfăşura o serie de exerciţii demonstrative, executate de lucrătorii din cadrul grupei de acţiuni speciale, ca şi exercitii de dresaj canin.

Alături de jandarmi vor fi şi lucrători din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Constanţa, care vor susţine, în faţa tinerilor, o temă pe linia prevenirii consumului de droguri.

Programul actvităţilor este următorul:
- Marţi, 8 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, la sediul Palatului Copiilor din municipiul Constanţa;
- Miercuri, 9 aprilie a.c., începând cu ora 09.30, în municipiul Medgidia – Casa de cultură – şi, începând cu ora 13.00, în comuna Peştera – căminul cultural;
- Joi, 10 aprilie a.c., începând cu ora 10.00, în oraşul Cernavodă – Casa de cultură şi pe platoul din faţa Primăriei din localitate;
- Vineri, 11 aprilie a.c., începând cu ora 12.30, în municipiul Mangalia – la Casa de cultură şi pe platoul din Piaţa Republicii.

Jandarmii constănţeni au declarat, într-un comunicat de presă, difuzat astăzi, că speră ca acţiunea lor să se bucure de interes, din partea elevilor participanţi, iar sloganul acestui program şcolar, „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, să se regăsească, mai târziu, în atitudinea acestora faţă de lege, pentru prevenirea faptelor antisociale.
 

Taguri: Jandarmi, Jandarmerie, IJJConstanta, IJJ, InspectoratuldeJandarmi, Mangalia, Cernavoda, Medgidia, PalatulCopiilor, IJJC, elevi, SaptamanaAltfel,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri