Mihai Lupu transmite un mesaj hotărât de la București: „Am viziunea pentru a transforma județul Constanța într-un centru economic, cultural și turistic de invidiat..”

Mihai Lupu transmite un mesaj hotărât de la București: „Am viziunea pentru a transforma județul Constanța într-un centru economic, cultural și turistic de invidiat..”(607)


 

Pe 5 aprilie, în Sala Palatului din București, a avut loc o conferință organizată de Consiliul Național al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), unde s-a aprobat lista de candidați pentru alegerile locale și europarlamentare. 

Sala a fost arhiplină, cele 4600 de locuri au fost total ocupate, restul susținătorilor și fanilor lui Cristian Popescu Piedone, peste 2000, rămânând afară, așteptând nerăbdători să urmărească desfășurarea evenimentului.

Au fost prezenți Mihai Lupu, actualul  și viitorul președinte al Consiliului Județean Constanța, candidatul PUSL pentru un nou mandat la conducerea instituției și Gihan Eserghep, candidat PUSL pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

 

Unitate și dedicare: Mesajul candidaților PUSL din Constanța pentru alegerile locale


Gihan Esergep a subliniat importanța unității în Constanța, afirmând că nu există diferențe între comunitățile locale, fie că sunt tătari, turci, români sau alte minorități. El a recunoscut și contribuția lui Piedone în decizia sa de a candida pentru Primăria Constanța și a exprimat recunoștința sa pentru încrederea acordată.

„Este o mare onoare pentru orice om să candideze pe un post politic ca cel de primar. Trebuie să fi un om apăsat și dedicat cetățenilor de la tine din oraș. Trebuie să cunoști realitatea din teren.

Da! Sunt tătar, sunt musulman! Să știți că noi, tătarii din Dobrogea, suntem cea mai veche comunitate atestată documentar pe teritoriul acestei zone. Să nu uitați niciodată, și să ne mândrim toți din România, că Dobrogea este un exemplu dat Organizațiilor Națiunilor Unite pentru comuniunea inter-etnică a celor 17 minorități prezente în zonă.

La noi, în Constanța, nu există diferențe între tătari, turci, români sau oricare altă minoritate. Eu vă mulțumesc pentru încrederea acordată, sper să nu vă dezamăgesc și haideți să rescriem cu toții o pagină a României.”, a declarat Gihan Eserghep.

 

Mihai Lupu, în discursul său, a evidențiat că legătura cu oamenii este esențială în politică, punând accentul pe corectitudine, onestitate și cinste. El a vorbit despre parcursul său politic, menționând că a fost susținut de constănțeni pentru integritatea sa. De asemenea, a adus în discuție provocările și luptele pe care le-a întâmpinat, afirmând că dedicarea sa este pentru oameni și progresul județului.

 

Mihai Lupu: Nu facem parte din nici o categorie a blaturilor, a aranjamentelor, a intereselor. Interesul meu azi, ca Președinte de Consiliu Județean, al viitorului primar al Bucureștiului, sunteți dumneavoastră.

„ Îmi doresc să continui proiectele pe care le-am început și să-mi pun în plan strategia. Am viziunea pentru a transforma județul Constanța într-un centru economic, cultural și turistic de invidiat...În 2020 am preluat un județ măcinat de corupție, un județ în care speranța investitorilor era zero, infrastructura județului erau praf, spitalele nu existau. Azi avem proiecte pentru infrastructură, pentru un spital, începem Teatrul de Copii și Tineret. Trebuie să mergem mai departe pentru că suntem onești, cinstiți, suntem umani. Umanismul este esențial. Nu facem parte din nici o categorie a blaturilor, a aranjamentelor, a intereselor. Interesul meu azi, ca Președinte de Consiliu Județean, al viitorului primar al Bucureștiului, sunteți dumneavoastră.

  Dar nu pot face asta singur. Am nevoie de o echipă puternică și dedicată, care să împingă lucrurile în direcția corectă, indiferent de obstacolele care ne stau în cale...

Sunt un om care apreciează oamenii, valoarea fiecărui individ și care crede în puterea colaborării, indiferent de apartenența politică sau domeniul din care provine. La #PUSL, partidul pe care îl reprezint și care mi-a oferit susținerea în tot acest parcurs, am întâlnit oameni dedicați, care împărtășesc aceleași valori și viziuni ca și mine. Suntem uniți în dorința de a face o schimbare reală și durabilă în județul Constanța.

Așadar, vă invit pe toți să vă alăturați echipei noastre. Avem nevoie de toți cei care înțeleg și își doresc să lucreze în aceeași direcție: omul deasupra partidului și dezvoltarea județului nostru mai presus de interesele unor grupuri de persoane.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru sprijinul dumneavoastră!” a declarat Mihai Lupu.

 

Amândoi candidații au subliniat importanța umanismului în politică și au promis să continue munca lor pentru binele comunității, fără a fi influențați de interesele sau aranjamentele politice.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri