Surpriză totală : Ramona Bădescu s-a înscris în AUR!

Surpriză totală : Ramona Bădescu s-a înscris în AUR!(1364)


Cunoscuta actriţă Ramona Bădescu s-a alăturat partidului AUR, aceasta fiind prezentă sâmbătă, 2 decembrie, la Congresul Extraordinar al partidului desfăşurat la Alba Iulia, unde a ținut un discurs. În discursul său de trei minute, Ramona Bădescu l-a lăudat pe liderul AUR, George Simion, și a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru ţară şi românii din diaspora.

 

„Sunt Ramona Bădescu, sunt artistă, sunt femeie, sunt – mulţumesc lui Dumnezeu – de foarte puţin timp mamă, dar în special sunt româncă. Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de ţară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul, întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă, întotdeauna am fost mândră de originea mea şi am luptat, aşa cum am putut, aşa cum am ştiut, pentru dreptatea românilor. De multe ori au fost priviţi cu răutate, cu prejudecăţi, de multe ori am fost daţi la o parte, de multe ori am primit ameninţări de moarte”, a spus Ramona.

Artista a susţinut că „Acum nu ne mai simţim românii de categoria a doua, românii la care se vine cu mititei, cu muzică populară, cu rugăminţi înaintea alegerilor şi după care uită toţi de noi. Acum ne simţim alături, ne simţim o singură identitate.(…) „Eu sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru ţară şi românii de acolo. Câteodată mă gândeam: vreau să mă întorc acasă. Nu! Eu o să rămân acolo, pentru că românii care sunt acolo au nevoie de noi, aşa că uniţi vom face România mare, România unită, România românilor de pretutindeni”, a conchis Ramona Bădescu.

 

Partidul AUR se pregătește intens pentru alegerile de anul viitor și își extinde rândurile prin aducerea în echipă a unor personalități remarcabile. Printre noile apariții se numără și actrița Ramona Bădescu.Implicarea în viața politică a devenit o modalitate de a contribui la evoluția țării de care se simte profund legată. Ramona Bădescu este noua vedetă AUR. George Simion a dat lovitura. Unii analiști déjà se întreabă dacă vom avea o „cat fight” la prezidențiale cu Elena Lasconi.

Ramona Bădescu este cea mai cunoscută româncă din Italia. Ramona este născută pe 29 noiembrie 1968 la Craiova. Este actriță română care trăiește în Italia. A practicat și modellingul, iar din 2008 a intrat și în politică. Este licențiată în Economie și Comerț și locuiește în Italia din 1990. Pe lângă limba maternă, vorbește fluent italiana, franceza și engleza. Din 1996, după căsătoria cu un avocat roman, a devenit și cetățean italian. Ea a candidat la alegerile municipale din 2008 de Roma, dar nu a fost aleasă. A fost nominalizată de primarul Gianni Alemanno pentru postul de consilier pentru relațiile cu comunitatea românească, pentru a studia formele de integrare între cele două popoare. Misiunea se realizează gratuit.

 

În teatru a jucat în La presidentessa (1997), Giochi d'angelo (2001), I menecmi (2001), Tutte pazze per Silvio (2002), Uomini sull'orlo di una crisi di nervi (2002), Le magie del Moulin Rouge - Musical Romantico – musical (2007-2008). În cinema portofoliul ei cuprinde Parenti serpenti, regizat de Mario Monicelli (1992), Teste rasate, regizat de Claudio Fragasso (1993), Le nuove comiche, regizat de Neri Parenti (1994), Chiavi in mano, regizat de Mariano Laurenti (1996), Paparazzi, regizat de Neri Parenti (1998), Alex l'ariete, regizat de Damiano Damiani (2000), Bibo per sempre, regizat de Enrico Coletti (2000), Caruso, zero in condotta, regizat de Francesco Nuti (2001), Gli eroi di Podrute, regizat de Mauro Curreri (2006).
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri