PeNeLe, campioni la ipocrizie

PeNeLe, campioni la ipocrizie(2196)


Țineți minte secvența din filmul King-Kong, cu părosul și giganticul erou principal care urlă tematic și se bate cu pumnii în piept? Ei bine, cam așa au făcut și liberalii la celebra ședință a conducerii partidului desfășurată, recent, la Sinaia. Numai că, diferența dintre personaje este evidentă; Kong este regele, oamenii lui Ciucă sunt niște maimuțoi în politică. Desigur, nu toți, dar dacă privim la dimensiunea Brătienilor și apoi la cea a celor care compun astăzi leadership-ul partidului, comparația are sens.

Anunțul făcut de fostul premier, din care rezultă atât o potențială asumare a unei candidaturi la funcția de președinte al României, cât și participarea la următoarele runde de alegeri pe sabia proprie, nu ar trebui să mire pe nimeni. Ce ar trebui să (ne) mire este tupeul cu care liberalii vor (re)veni în fața propriilor alegători, precum și în fața celor nehotărâți, pentru a le cere votul după trei ani de concubinaj grețos cu PSD. Să ne reamintim că, în luna decembrie a anului 2020, președintele de tristă amintire, Klaus Werner Iohannis, anunța marele succes al dreptei și izolarea PSD în opoziție. A durat mai puțin de un an și, același individ, secondat de un alt liberal sinistru, Florin Cîțu, după ce au atacat, bălăcărit și acuzat de toate nenorocirile și din toate pozițiile partidul lui Marcel Ciolacu, s-au aplecat de șale și l-au invitat la guvernare. Sigur, mai mult forțați de cancelariile de la Vest din cauza iminenței războiului din Ucraina, dar și datorită unei plăceri ascunse și vinovate de tipul sindromului Stockholm.

În mod normal, toți cei care au votat PNL în anul 2020 în baza promisiunilor de nepactizare cu dușmanul de clasă social-democrat, adică toți cei care au fost mințiți, nu ar mai trebui să se lase păcăliți a doua oară. În mod normal, niciun nehotărât care înclină spre dreapta nu ar trebui să voteze PNL pentru că liberalii noștri sunt orice, numai de dreapta nu. În mod normal, pentru minciună, ipocrizie și hoție, urmașii Brătienilor ar trebui să se obișnuiască cu opoziția și brutăria. Doar așa, poate, se vor scutura, se vor ridica și vor da țării acel Partid Liberal curat, și nu o clonă penibilă a Partidului Social Democrat.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri