Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
ANUNȚ PUBLIC
Privind decizia etapei de încadrare

ANUNȚ PUBLIC Privind decizia etapei de încadrare(692)


SOCIETATEA „DRUMURI JUDEȚENE CONSTANȚA” S.A., titular al proiectului :„EXTINDERE CARIERA DE CALCAR GÂ RLIȚA, COMUNA OSTROV “, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANTA: NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI ȘI NU ESTE NECESARĂ PARCURGEREA CELORLALTE ETAPE DIN PROCEDURA DE EVALUARE ADECVATĂ, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “EXTINDERE CARIERĂ DE CALCAR GÂRLIȚA, COMUNA OSTROV “, propus a fi amplasat în județul Constanța, com. Ostrov, sat Gârlița, str. Stadionului.

 

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția pentru Protecția mediului, str. Unirii nr.23, Constanța, județul Constanța, în zilele de luni-joi între orele 8-16.30 și vineri între orele 8-14 , precum și la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro


Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri