Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD Mamaia-Constanța: Planuri ambițioase pentru sezonul turistic 2024

OMD Mamaia-Constanța: Planuri ambițioase pentru sezonul turistic 2024(171)


Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța (OMD Mamaia-Constanța) pregătește terenul pentru un sezon turistic 2024 de excepție. Prin participarea la târguri internaționale de turism și o serie de strategii inovatoare, litoralul românesc se pregătește să primească turiști din toate colțurile Europei. George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța, dezvăluie planurile ambițioase ale organizației.

 

Așa cum a mai menționat, eforturile pentru promovarea litoralului românesc continuă. Scopul este atragerea unui număr cât mai mare de turiști străini în zonă. Una dintre metodele prin care se urmărește atingerea acestui obiectiv este participarea la târgurile internaționale de turism.

 

George Măndilă a subliniat că OMD Mamaia-Constanța dorește să fie prezentă la aceste evenimente, astfel încât în sezonul 2024, stațiunea Mamaia să fie inundată de turiști din toate colțurile Europei.

 

"În această toamnă, planificăm să participăm la cel puțin două târguri de turism internaționale: la Târgul de Turism de la Londra și la cel de la Varșovia, ambele având loc la finalul lunii noiembrie. În primăvară, intenționăm să fim prezenți la mai multe evenimente, în funcție de lista oferită de Ministerul Turismului. Ne dorim să fim prezenți la evenimente din Berlin, Tel Aviv și, desigur, la București, unde prezența noastră este esențială", a declarat George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

 

Însă participarea la târgurile internaționale de turism nu este singura strategie de promovare pe care o folosește OMD Mamaia-Constanța. Alături de aceasta, organizația se concentrează și pe diversificarea evenimentelor desfășurate în stațiune, de la cele culturale până la cele sportive. De asemenea, se dorește extinderea sezonului estival la cinci luni pe an.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri