Mihai Lupu: Fiecare pagină citită, fiecare laborator sau seminar vă vor aduce mai aproape de obiectivele voastre.

Mihai Lupu: Fiecare pagină citită, fiecare laborator sau seminar vă vor aduce mai aproape de obiectivele voastre.(270)


Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, lider dedicat culturii și educației, marchează deschiderea noului an universitar cu un mesaj plin de încredere și susținere pentru studenți. Într-o zi specială, el aduce în prim-plan visurile și ambițiile tinerilor în călătoria lor către cunoaștere și dezvoltare personală.

Cu entuziasm și încredere, Mihai Lupu îi încurajează pe studenți să-și transforme aspirațiile în planuri concrete și să se angajeze într-o călătorie educațională plină de oportunități și explorări. În acest nou an academic, Mihai Lupu dorește tuturor studenților un parcurs de succes și realizări remarcabile.

 

„De astăzi, studenții pornesc într-o nouă călătorie a cunoașterii și evoluției personale. Visuri mărețe și aspirații înalte încep să prindă contur și să se transforme, ușor, ușor, în planuri concrete de viitor.
Cu bucurie, am participat la deschiderea anului #universitar, în cadrul a trei instituții de #învățământ prestigioase, cu tradiție în peisajul universitar constănțean. Am văzut emoție și nerăbdare în ochii tinerilor. Am retrăit, prin ei, magia acestor momente unice din viața de student când, în fața ta se deschid numeroase posibilități inedite și simți, cu adevărat, că frâiele viitorului sunt în propriile mâini și depinde doar de tine să deschizi ușa potrivită.

Dragi #studenți,
Fiecare pagină citită, fiecare laborator sau seminar vă vor aduce mai aproape de obiectivele voastre. Fiți deschiși la idei noi și aveți curajul să explorați pe deplin bagajul #educațional, pregătit de dascăli cu toate cele necesare deprinderii unei profesii de succes!

Un an plin de reușite tuturor! ”, a transmis Mihai Lupu.




George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri