Umbra lui Klaus peste ghinionul lui Marcel

Umbra lui Klaus peste ghinionul lui Marcel(2430)


De când a depus jurământul la Cotroceni, proaspătul premier, Marcel Ciolacu, este urmărit de „ghinioane”. Prin ce trece președintele PSD de trei luni nu a trecut de când a preluat partidul de la Viorica Dăncilă, adică din 2019. Ce-i drept, în 2020 și 2021 Ciolacu a fost sacul de box al președintelui Iohannis, care a dat în el din toate direcțiile și cu toate membrele.

Însă...atât, niciun scandal de dimensiunea celor din ultimele luni nu s-a repercutat direct sau indirect asupra liderului PSD. Ciolacu a reușit și o performanță extraordinară: a periat partidul de rebuturi și...atunci când nimeni nu îi dădea nicio șansă a câștigat alegerile parlamentare din anul 2020, apoi a revenit la guvernare în anul 2021 de mână cu cel care îl făcuse sac de box.

Din postura de secund al lui Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu a profitat din plin de prostiile liberalilor, a păpat cea mai mare parte a bugetului de stat prin ministerele conduse de social-democrați făcând nimic și a dus partidul, la un moment dat, la un neverosimil 38%.

Numai că, de când este premier, Ciolacu „recuperează” toate scandalurile de care a fost ferit. A început cu azilele groazei, care poate l-au ajutat să scape de Gabriela Firea, dar l-au „ajutat să scape” și de câteva procente pe partid; a continuat cu accidentul de la 2 Mai, care în loc să fie decontat de liberalii care au condus destinele MAI în ultimii trei ani i s-a spart direct în cap din cauza avocatei drogatului Pascu jr., una și aceeași cu avocata PSD Constanța; a evoluat cu nenorocirea de la Crevedia, petrecută fix în ograda unui primar PSD, și, recent, cu reținerea președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, pentru luare de mită.

Sigur, doar primul și ultimul eveniment sunt legate direct de PSD și puteau fi orchestrate de „băieții deștepți” loiali regimului iohannist, însă și celelalte două, care pot fi puse pe seama „întâmplării”, tot acolo duc.

Așadar, ce urmează? O perioadă de popcorn pentru popor și transpirație rece pentru Marcel Ciolacu care simte ce înseamnă ghinionul prin care trec toți profesorii care nu își permit șase case din meditații. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri