De ce ne invită DUMITRU VIOREL FOCȘA azi la Slănic Moldova?

De ce ne invită DUMITRU VIOREL FOCȘA azi la Slănic Moldova?(864)


După ce de curând ne-a atras atenția că Biserica din România este ținta atacurilor venite din partea majorității mass-mediei care este globalistă, orientată ideologic Pro LGBTQ și face aceleași cistern de spume precum CTP și alți Tudorei și Gîzi, deputatul DUMITRU VIOREȘL FOCȘA ne poftește să-I fim alături în frumoasa stațiune Slănic Moldova.

Și are motive serioase s-o facă. În opinia sa, mafia PSD - PNL nu încetează a ruina România. Cine-i tot "scapă" pe acești tâlhari? Familia lui Viorel Hrebenciuc nu este străină nici ea de acest jaf petrecut la Slănic Moldova. Complexul Balnear Racoviță și renumitul Cazinou din Slănic Moldova, sunt doar două obiective ce au fost aduse la mezat de politicieni din PSD în strânsa lor colaborare cu lideri de sindicat cu "conecții grele" prin servicii.

Foştii primari ai stațiunii, alături de familia liderului sindicaliștilor din Petrom, Liviu Luca și clanul Hrebenciuc au pus umărul la distrus Perla Moldovei. Fostul sindicalist Liviu Luca, partenerul lui Vântu, eliberat din închisoare după 6 ani din 10, în octombrie 2022, a achitat „o sumă infimă” din prejudiciul de milioane de euro. Luca a fost audiat la DNA încă din 2011 pentru fraudarea sindicatului CNSLR Frăția, al cărui prim-vicepreședinte era. Mulți localnici din Slănic Moldova spun că acest om a făcut mult rău stațiunii.

Complexul balnear Racoviță și-a schimbat proprietarul ultima oară în anul 2007, după ce a fost vândut de SNP Petrom, cu implicarea directă a lui Luca. Renovat și modernizat de Petrom, Complexul a fost vândut, alături de alte 16 proprietăți imobiliare, societății. Practic pentru peste 30 de milioane de dolari. Complexul și-a închis porțile la 1 septembrie 2006, iar cei 22 de salariați au fost disponibilizați. Încă de atunci, moderna sa bază de tratament nu mai exista, aparatura medicală fiind dislocată.

Cine răspunde pentru distrugerea acestei baze de tratament și înstrăinarea ei?

Când îi vom judeca și condamna pe acești jefuitori, hoți, care au distrus România?

Deocamdată Complexul balnear Racoviță este închis, iar în încrengătura intereselor este nu numai Liviu Luca, ci și fata acestuia, o anume Roxana Dumitrache. 12 apartamente și 53 camere stau nefolosite momentan. Asta după ce Complexul a trecut de la Ministerul Sănătății la PSD care, ca prim obiectiv a dat afară angajații. Acum firma bucureșteană Practic vrea să-l vândă cu un million de euro. În obiectivul hoților este și Cazinoul din stațiune, locul secund la nivel național după cel din Constanța.

Oricum, liderii sindicaliștilor se simt excelent la Slănic Moldova, până și Bogdan Hossu are hotelul Venus, fost al UGSR. Sunt liderii căpușă pe care nimeni nu-i ia la întrebări. Toți 'liderii' de sindicat au fost și sunt bandiți și sifoane la Secu Trădătoare. Trebuie să scăpăm cât mai repede de acești trădători până nu scapă ei de noi.

Românii tot timpul au luptat pentru drepturile lor. Unde sunt acești bărbați patrioți? Fără un festival național numit „CEA MAI ÎNALTĂ ȚEAPĂ” , România nu va evolua . Când Tribunul Vadim Tudor ne zicea de jaful național , toți îl făceau nebun , conspiraționist , extremist.

Cum am ajuns în această situație?.. pentru mine este de neînțeles cum ne sinucidem ca popor în muzică de manele. Așa este. Indolență maximă prin indiferență la orice acțiune naționalistă.

Păcat de complexul balnear că este multă nevoie de așa ceva. Doar Sanatoriul nu face față cerințelor celor care doresc sa vină la tratament în stațiune. Mie mi-a plăcut stațiunea că este îngrijită, deși am văzut câteva imobile lăsate în paragină care ar putea însă să fie repuse in circuit. Nu rezolvați nimic cu arătarea degetului către unii și alții. Oricum îi doare drept undeva de stațiune. Încercați să ajutați să acceseze fonduri europene pentru rezolvarea problemelor.

Nu știu nici dacă este dată la vânzare de către o firmă din București pe 1 milion de euro când toate clădirile valorează 16 milioane? Ajutați primăria să acceseze fonduri europene pentru a recupera această clădire și a fi din nou complex balnear. Este multă nevoie de așa ceva. Ar mai fi nevoie și de implicarea în rezolvarea transportului până la Slănic Moldova. CFR nu mai are rețea feroviară de la București la Slănic Moldova, deși cu multi ani înainte exista.

Mi-aduc aminte că în copilăria și adolescența mea veneam cu mama la Slănic Moldova cu trenul. Acum, schimbăm o grămadă de mijloace de transport că sa ajungem acolo. E păcat pentru că este o zonă frumoasă, liniștită, curata, cu oameni primitori.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri