Despre AUR la  „În gura lupului” cu DUMITRU VIOREL FOCȘA

Despre AUR la „În gura lupului” cu DUMITRU VIOREL FOCȘA(370)


Este a treia oară când vizionez o emisiune sub genericul “În gura lupului” plină de adevăruri despre trecut, despre prezent, dar mai ales despre viitor. Chiar din start realizatorul, profesor doctor ALIN LUPU, ne avertizează “Să nu mai repetăm greșelile trecutului în prezent și viitor.” Doamne ajută-ne măcar să înțelegem mesajul zău așa, mai ales că părem un popor de adormiți.

Invitat este deputatul constănțean DUMITRU VIOREL FOCȘA, emisiunea fiind pe youtube produsă de Cinemateca Media Solutions care are și un parteneriat cu televiziunea Moldova Plus, singura cere merge și pe un mal și pe altul al Prutului, confirmând dorința multora de a reveni la România dodoloață. Se pun întrebări, se dau răspunsuri scurte și precise.

Debutul e legat de despărțirea mai mult intempestivă a deputatului de GEORGE SIMION, deși AUR-ul tomitan a scos la ultimile alegeri cel mai mare procentaj la nivelul țării, de 14,62, adică au fost mandatați 4 parlamentari, câte doi senatori și doi deputați.

DUMITRU VIOREL FOCȘA este unul care a crezut, a muncit și a îndrăznit. Mai ales că vine după o activitate de 22 de ani petrecută pe oceane și poate de aici provine îndrăzneală sa politică, pentru unii frizând absurdul..

Interpelările lui în Parlament, mai ales cele referitoare la GSP, au stârnit animozități diverse. De fapt voia să arate clar și răspicat că toți oamenii cu putere au legătură cu serviciile. Unii consideră că este nebun sau naiv din acest motiv. Șerpăriile sunt însă actuale. Mai ales că e mișto de muls de la mai multe vaci.

Mai mult, o altă dovadă, este faptul că toată lumea din AUR a participat prin reprezentanți, fără însă a avea loc în prealabil alegeri locale, așa cum era legal, la Congresul din 27 martie . Asta pentru că se dorește conducerea partidului doar de la centru, pe sistem dictatorial. Chiar dacă ai un program național. Poate o să vă mire dar DUMITRU VIOREL FOCȘA a anunțat că nici până acum nu este lansată organizația județeană constănțeană AUR.

Tot el crede că GEORGE SIMION este de fapt o dedublare, că are o linie pe care nu trebuie s-o depășească, plusând că este omul serviciilor. Datorită lipsei de încredere, de sus până jos se vorbește de trădare. Pedepsirea celor critici se face prin băgarea cuțitului în spate.

În concluzie: toate lucrurile sunt cântărite de Dumnezeu cu un scop. Aferim.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri