DIVERSIUNI  CU SCUZE PE MUTEȘTE ÎNTRE ȚUȚUIANU ȘI BOROIANU

DIVERSIUNI CU SCUZE PE MUTEȘTE ÎNTRE ȚUȚUIANU ȘI BOROIANU(1295)


Am înțeles că “jaful secolului”, pe seama căruia a fost pusă dispariția scandaloasă a unor proiecte, marca Horia Țuțuianu, s-a încheiat lamentabil pentru președintele Consiliului Județean Constanța…

Ca fapt divers, nu și ca diversiune de partid.
La acest capitol, prin scandalul pe care l-a declanșat, afirmând că parlamentarul liberal Robert Boroianu și-a însușit, în mod fraudulos, unul din valoroasele sale, vine vorba, proiecte, stă bine.

Căutându-se mai bine prin buznare, domnul Horia Țuțuianu a constatat că NU i-a fost știrbit inventarul personal, în sensul educativ. că nu-i lipsește nimic, nici măcar bricheta!

Reamintesc că, într-un anumit context, președintele CJC l-a acuzat pe deputatul liberal Robert Boroianu că i-ar fi șterpelit un proiect de o valoare inestimabilă cu intenția parșivă de a-l promova, chipurile, în numele PNL! Cazul, care ține de o anumită etapă a pregătirii noastre pentru luptă și viață, a fost prezentat pe larg de ziarul nostru, dar merită să revenim asupra unor capitole.

În stilul său melodramatic, domnul Horia Țuțuianu a pozat, nu în victimă, pentru că nu mai este credibil, ci în postura omului multilateral dezvoltat prădat de mișeii de la PNL ! Atât de nașpa este starea națiunii liberalilor lui Huțucă, încât, au ajuns să-i fure ideile domnului președinte al CJC!

Nici că se putea, în istoria PNL, o perioadă de criză atât de seacă, prăpădită și lipsită de noroc! Să dai iama în arhiva de proiecte în miniatură ale domnului prezident și să-ți pui numele pe ele! Și numele partidului! E ca și cum ai fura mătreață dintr-un corcoduș…

Intriga pare să fi luat o tentă de final gen -”Pupat piața independenței”. Robert Boroianu ne-a declarat că Țuțuianu și-a cerut scuze pentru acuzațiile aberante pe care i le-a adus!

În opinia mea, scuzele domnului Horia Țuțuianu nu fac doi bani, dacă ele au fost exprimate doar în particular. Din două motive. Acuzațiile ce i-au fost aduse lui Robert Boroianu sunt foarte grave: FURT.

L-a făcut “hoț’ și l-a aruncat în gura presei! Și, în lipsa unei poziții tranșante, acuzațiile lui Horia Țuțuianu planează și asupra PNL. La cât de diabolici sunt pesediștii, nu m-ar mira ca întreaga poveste să fi fost regizată cu scopul de a ataca PNL. În poziția sinucigașului kamikaze - domnul Țuțuianu, care, oricum, nu mai are ce pierde! E suficient că a pierdut totul în propriul său partid!

Poate că vrea să își ia revanșa față de conducerea supremă din PSD. Să arate că le are cu diversiunile lui pește prăjit, dinamitând PNL.

Noile schimbări survenite în PNL, sub directa coordonare a strategilor Septimiu Bourceanu și Bogdan Huțucă, i-au pus pe gânduri pe adversari! Unii au cedat deja nervos și comit greșeli copilărești.

Deocamdată, asistăm la o ofensivă diversionistă din partea PSD, care are ca principal scop denigrarea parlamentarilor PNL sub diverse forme și formule.

Ca în cazul lui Robert Boroianu, pe care președintele Țuțuianu l-a tratat ca pe ANI !. Adică de pe poziția de mare șef!
 
jooble.org