Noi argumente pentru construirea spitalului de pediatrie regional

Noi argumente pentru construirea spitalului de pediatrie regional (309)


Mihai Lupu, Președintele CJ Constanța a adesat Ministerului Sănătății un număr de 4 solicitări, incluse în proiectul de modernizare și realizare a actului medical corect. 

Conform declarației domnului Mihai Lupu, există posibilitatea ca, în curând, unele unități spitalicești din municipiu să intre în subordinea CJC. Ne referim, în special, la Policlinica CFR și la Spitalul Clinic C F. Constanța.

"O serie de edificii destinate actului medical ar trebui să fie incluse în rețeaua de sănătate coordonată de Consiliul Județean Constanța. Dacă acest lucru va fi agreat, ne dorim să investim în unități medicale precum Policlinica CFR și Spitalul Clinic CF Constanța, astfel încât acestea să ofere servicii medicale la standarde europene.
Voi avea o discuție, în zilele următoare, cu primul-ministru și cu ministrul Sănătății, despre investițiile pe care dorim să le facem în sistemul medical din județul Constanța. În ceea ce privește construirea spitalului de pediatrie, avem argumente foarte clare pentru necesitatea ridicării acestei unități medicale."

#MihaiLupu #lupu #CJC

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri