Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
CJC continuă eforturile pentru a atinge standardele europene în domeniul asistenței sociale

CJC continuă eforturile pentru a atinge standardele europene în domeniul asistenței sociale(509)


Sprijin necesar persoanelor cu dizabilități din județul Constanța

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vizitat cele trei centre de asistență socială din localitatea Negru Vodă, aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, precum și cele două obiective de investiție ale DGASPC, aflate în derulare. Acestea din urmă vizează construirea și dotarea a două locuințe protejate pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială, cu o capacitate de 10 locuri fiecare.

 

“Am primit asigurări din partea constructorului că lucrările sunt în grafic, în ambele cazuri, iar termenul de finalizare estimat este sfârșitul lunii octombrie - începutul lunii noiembrie 2023.

Alături de colegii de la DGASPC, mi-am asumat un angajament ferm în ceea ce privește dezinstituționalizarea persoanelor cu dizabilități aflate în instituții de tip vechi, creșterea calității vieții și integrarea acestora în comunitate. În acest amplu proces, acord tot sprijinul necesar și sunt alături de toți cei aflați în slujba acestei misiuni dificile, cu un rol esențial în susținerea celor mai vulnerabile categorii ale societății.”, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri