Școala Portuară - 25 de ani de activitate

Școala Portuară - 25 de ani de activitate(598)


Domeniul formării profesionale a început să suscite interes cu precădere în ultimul deceniu în România și atât antreprenorii cât și piața muncii au realizat că fără o formare solidă în domeniul în care activezi, nu se poate face performanță.

Ei bine, operatorii portuari și Administrația Portului Constanța au ințeles acest lucru mult mai devreme, acum două decenii și jumatate mai exact. Școala Portuară a fost înființată în primul rând ca o viziune a unui viitor în care Portul Constanța va deveni un pol economic și strategic din Sud-Estul Europei.

Astăzi, Școala Portuară și-a asumat rolul pe care îl are ca lider în profesionalizarea forței de muncă din domeniul portuar și merge cu certitudine spre excelență.

Ne dorim ca împreună cu partenerii noștri, care ne-au fost alături de la începuturi, să redefinim noțiunea de “lucrător portuar”, să redefinim întreaga activitate de formare profesională în acest domeniu.

Și pentru că o instituție nu reprezintă nimic fără oamenii care au fondat-o, au crescut-o și au adus-o la ceea ce reprezintă astăzi, Școala Portuară mulțumește tuturor celor care au participat la drumul său, bucuria noastră în ceas aniversar le este dedicată.

Mulțumim în mod special Federației Naționale a Sindicatelor Portuare Constanța și operatorilor portuari reprezentanți de Constanța Port Business Association pentru sprijin, deschidere și colaborare.

Primii 25 de ani au fost plini de reușite, îi așteptăm pe următoriii 25!

Director Școala Portuară,
Costin Avătavului

 

În cei 25 de ani de activitate, Școala Portuară a furnizat portului Constanța, și nu numai, mii de angajați cu o serioasă pregătire profesională. Pe parcursul acestor ani, a dovedit că deține cele mai bune cursuri în meserii specifice sectorului portuar, că își adaptează oferta la toate schimbările prin care trece piața muncii din portul Constanța, că ține pasul cu planurile de dezvoltare ale porturilor maritime.
Va fi nevoie întotdeauna de lucrători portuari calificați, specializați și bine pregătiți, și ne bazăm pe Școala Portuară să îi pregătească și în anii următori, în armonie cu diversificarea activităților portuare, cu noile tehnologii și tendințe!

Director General C.N. Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța,
Florin Goidea

Școala Portuara este proiectul comunității portuare. Pe o piață de nișă, formarea profesională a angajaților este un element fundamental în performanța portuară. Fundația Școala Portuară s-a îngrijit de a lungul celor 25 ani de existență să pregătească profesional specialiști în meserii portuare, aducându-și astfel contribuția la produsul portuar. Îi dorim succes în continuare și mulți cursanți care să obțină și să valorifice competențe esențiale unei activități portuare in profunda schimbare și evoluție. La mulți ani, Școala Portuară!

Președinte Constanța Port Business Associations,
Panait Viorel
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri