IUBIȚI-VĂ PE TUNURILE CU APĂ!

IUBIȚI-VĂ PE TUNURILE CU APĂ!(1750)


Am remarcat noile înzestrări tehnice din dotarea Jandarmeriei. Parcul de mașini de care beneficiază, mijloacele de luptă de care dispune, cu avantaje în lupta corp la corp cu protestantul naiv în materie de democrație. Evident, toate cu girofar, ca să moară generalul Oprea de ciudă...

Pentru un aparat medical de care depinde viața mai multor pacienți, ghinion, nu sunt bani! Dar pentru echipamente sofisticate, cu care poate fi prins mai ușor protestantul, s-au găsit sumele necesare!

În concepția despre luptă și viață revoluționară a pesedeilor, SĂNĂTATEA nu contează!

E mai importantă lupta absurdă a domniilor lor împotriva românilor. A celor care nu vor să tragă la jugul PSD, care refuză să se înregimenteze.

Nu sunt bani pentru SĂNĂTATE, dar ne fudulim cu robotizarea Jandarmerie!
Nu noi, Puterea, care organizează parade militare pentru a băga frica în populație.

În altă ordine de idei.
De la PSD am aflat ce este apa și ce vrea ea.
Cum vine și cum izvorăște, unde se varsă, în pădurea neagră, dacă a făcut calea întoarsă, sau în altă parte.

Știam și eu câte ceva, dar PSD m-a învățat mai multe și mărunte. Numai anul ăsta, de pildă, am participat la câteva conferințe pline de pilde despre apă și despre cei din jurul ei. A fost și domnul Țuțuianu. Elegant, dar, doar atât.

Cu acest prilej, am văzut care este circuitul apei către populație. S-a vorbit despre costuri, despre scumpiri, ieftiniri. Există și un conflict deschis pe această temă între RAJA Constanța și Primăria Mrdgidia, cu foarte mulți chibiți pe margine.

Fiecare cu interesul lui, dar nici unul pentru oraș!
Mă rog, dintre chibiți.

S-au lăudat unii cu investițiile lor, cu noile tehnologii etc. Așa o fi. Atâtea și atâtea investiții pentru un pahar cu apă?

Constanța este dispecerul de serviciu al apei pentru întreaga țară. Într-un conflict cu buzele uscate, cine are apa de partea lui, dictează!

Și cine are apa de partea lui? PSD. Ce tare e!

Apa înseamnă viață și Putere. Altfel, de ce s-ar mai război unii pentru supremație? Unul vrea să o ieftinească, altul să o scumpească.

Toți vor să o stăpânească. Te-ai prins?

Doar Jandarmeria poate să o risipească pe mitingiști. Tone de apă! Pentru care s-a muncit și s-au cheltuit sume considerabile în euro. Sistemul funcționează după principiul vaselor comunicante.

Sincer vorbind, nu știu dacă unitatea de măsură este picătura. Era și o lozincă... Dacă nu curge, pică!

De pildă, în situația unei alarme de gradul zero, cum e cazul acum, Constanța poate furniza apă celor din București? Întreb și eu, că nu cunosc decât povestea ulciorului cu apă plimbat până s-a spart.Vă dați seama ce presiune a fost acolo...Ca să nu mai spun că urmează.

În timp ce urmăream la televizor evenimentele care se derulau în Piața Victoriei, mi-am pus o întrebare. Așa, de unul singur. Dacă, în plină ofensivă cu pulane, rămân ăștia fără rezervele lor de apă? Ca să-i îndepărteze pe demonstranți, jandarmii au pus tunurile de apă pe ei!

A fost singurul moment în care m-am îngrijorat, gândindu-mă la soarta jandarmilor care trebuie să-și îndeplinească misiunea. Oare le-o ajunge apa? Ar fi o rușine, mi-am zis, să rămână fără apă în mijlocul bătăliei!

Nu e bine nici din punct de vedere tactic. Dacă rămân fără apă în plin proces de îndepărtare a celor din diaspora sunt ca și haliți!

În acest context, am întrebat dacă e posibil să-și facă plinul de la noi. Într-un fel, fiecare organizație PSD trebuie să își aducă aportul.
Ptiu, am dat în patima limbii de lemn…

Armata lui Dragnea a risipit tone de apă pentru a pune pe fugă o diaspora udă până la piele.

Am distrus sistemele de irigații, dar, în schimb, ne-an dotat cu tunuri cu apă!
Pentru agricultură? Niet. Pentru agricultură, suntem îndrumați să cărăm apă cu buzunarul.

Nu știam eu de ce protestatarii noștri sunt înalți ca brazii! Păi, dacă sunt udați la timp...

Dintre toate mijloacele de represiune, tunul cu apă reprezintă punctul de atracție. Cum ar zice regretatul Păunescu: Să ne iubim pe tunuri (cu apă).

Pentru unii jandarmi, e distractiv să pună tunul cu apă pe niște bieți protestatari și să-i tăvălească bine de tot până le crapă buza…

Tone de apă risipite pentru siguranța conducătorului iubit.
Întrebarea e cine plătește apa risipită de Jandarmerie?

Nu vedeți că Puterea se înarmează pe blat!
Contra cui?

Cât privește apa, nu pot să spun decât atât: Se irosesc aiurea rezervele noastre naturale !

Ca și românii goniți cu tunurile cu apă de români.
De fapt, asta mă doare.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri