“EU SUNT UN LUPTĂTOR”- VASILE NEICU, PRIMAR COMUNA PANTELIMON

“EU SUNT UN LUPTĂTOR”- VASILE NEICU, PRIMAR COMUNA PANTELIMON(1277)


La vârsta de 47 ani Vasile Neicu, membru P.S.D., a fost ales primar al comunei Pantelimon.

Se petrecea în anul 1996. Au trecut aproape 21 ani de atunci iar primarul Vasile Neicu se află la începutul celui de al VII-lea mandat, tot în comuna Pantelimon și tot la P.S.D.
“Eu sunt un luptător, au fost presiuni la ultima campanie electorală”, ne-a declarat primarul care a recunoscut că nu a dat nimic oamenilor comunei în acea perioadă, ba mai mult, din cele 30 de zile de campanie a alocat doar 6 zile activităților specifice, pentru că “în comună sunt treburi mai importante de rezolvat”.

Trei proiecte de anvergură pentru comuna Pantelimon sunt aproape de final: “canalizare în toată comuna, apă potabilă și modernizarea străzilor. Totul este gata în proporție de 99 %.
 

Apa potabilă este gata la Runcu, la Nestorești mai avem 1% și finalizăm, la Pantelimonul de Jos funcționează, se lucrează la Călugăreni iar la Pantelimonul de Sus mai avem de reabilitat un bazin”- ne destăinuie primarul.

Sistemul de canalizare este aproape finalizat: ”la Pantelimonul de Jos este gata, inclusiv cu stație de epurare. La Runcu este gata. Se mai lucrează la Nistorești și Călugăreni”.

Lucrările de asfaltare sunt avansate. S-au asfaltat deja străzile din Pantelimonul de Sus, urmează a se monta tuburile de scurgere pentru șanțuri și podețe în dreptul gospodăriilor.
În curând va începe asfaltarea străzilor din Runcu și Pantelimonul de Jos.

La manifestarea „ Zilele Recoltei” organizată de către Consiliul Județean Constanța la Pavilionul expozițional, comuna Pantelimon a fost reprezentată de “Ansamblul de dansuri populare Ulmetum Senior și Ulmetum Junior”. Primarul Vasile Neicu este mândru de rezultatele dansatorilor, și, pentru a răsplăti cumva efortul acestora, a comandat costume dobrogene pentru Trupa Ulmetum Senior la Tismana. Pentru trupa Ulmetum Junior a cumpărat costume dobrogene cusute manual, de la Bistrița.

În prezent, Consiliul Local al comunei Pantelimon are în componența sa 11 consilieri: 6 de la P.S.D. și 5 de la P.N.L.

Primarul Vasile Neicu este preocupat doar de problemele comunei și tot timpul său este alocat proiectelor primăriei, pentru că, așa cum ne-a destăinuit: „Eu nu am nimic. Nici un fel de afacere. Terenul moștenit l-am dat în arendă. Vreau să îmi fac datoria exemplar.”
jooble.org