“EU SUNT UN LUPTĂTOR”- VASILE NEICU, PRIMAR COMUNA PANTELIMON

“EU SUNT UN LUPTĂTOR”- VASILE NEICU, PRIMAR COMUNA PANTELIMON(2170)


La vârsta de 47 ani Vasile Neicu, membru P.S.D., a fost ales primar al comunei Pantelimon.

Se petrecea în anul 1996. Au trecut aproape 21 ani de atunci iar primarul Vasile Neicu se află la începutul celui de al VII-lea mandat, tot în comuna Pantelimon și tot la P.S.D.
“Eu sunt un luptător, au fost presiuni la ultima campanie electorală”, ne-a declarat primarul care a recunoscut că nu a dat nimic oamenilor comunei în acea perioadă, ba mai mult, din cele 30 de zile de campanie a alocat doar 6 zile activităților specifice, pentru că “în comună sunt treburi mai importante de rezolvat”.

Trei proiecte de anvergură pentru comuna Pantelimon sunt aproape de final: “canalizare în toată comuna, apă potabilă și modernizarea străzilor. Totul este gata în proporție de 99 %.
 

Apa potabilă este gata la Runcu, la Nestorești mai avem 1% și finalizăm, la Pantelimonul de Jos funcționează, se lucrează la Călugăreni iar la Pantelimonul de Sus mai avem de reabilitat un bazin”- ne destăinuie primarul.

Sistemul de canalizare este aproape finalizat: ”la Pantelimonul de Jos este gata, inclusiv cu stație de epurare. La Runcu este gata. Se mai lucrează la Nistorești și Călugăreni”.

Lucrările de asfaltare sunt avansate. S-au asfaltat deja străzile din Pantelimonul de Sus, urmează a se monta tuburile de scurgere pentru șanțuri și podețe în dreptul gospodăriilor.
În curând va începe asfaltarea străzilor din Runcu și Pantelimonul de Jos.

La manifestarea „ Zilele Recoltei” organizată de către Consiliul Județean Constanța la Pavilionul expozițional, comuna Pantelimon a fost reprezentată de “Ansamblul de dansuri populare Ulmetum Senior și Ulmetum Junior”. Primarul Vasile Neicu este mândru de rezultatele dansatorilor, și, pentru a răsplăti cumva efortul acestora, a comandat costume dobrogene pentru Trupa Ulmetum Senior la Tismana. Pentru trupa Ulmetum Junior a cumpărat costume dobrogene cusute manual, de la Bistrița.

În prezent, Consiliul Local al comunei Pantelimon are în componența sa 11 consilieri: 6 de la P.S.D. și 5 de la P.N.L.

Primarul Vasile Neicu este preocupat doar de problemele comunei și tot timpul său este alocat proiectelor primăriei, pentru că, așa cum ne-a destăinuit: „Eu nu am nimic. Nici un fel de afacere. Terenul moștenit l-am dat în arendă. Vreau să îmi fac datoria exemplar.”

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri