Aur şi bronz la balcaniada de atletism din Turcia

Aur şi bronz la balcaniada de atletism din Turcia(2350)


La Denizli (Turcia), s-au desfăşurat Campionatele Balcanice de atletism, juniori-I. Din lotul care a reprezentat România au făcut parte şi patru sportivi din Constanţa. Reprezentanţii şi reprezentantele CS “Farul” şi Liceului cu Program Sportiv (LPS) “Nicolae Rotaru”, însoţiţi de un antrenor tot constănţean, au adus României o medalie de aur, două de bronz şi un loc 4, contribuind din plin la clasarea pe podium, la această ediţie a Balcaniadei, la nivel de ţări participante, atât la feminin, cât şi la masculin.

AUR pentru constănţeanca Nicoleta Zavelcă!


Nicoleta Zavelcă a obţinut medalia de aur, cu ştafeta României de 4x400m, care a scos un timp excelent.
Aceasta este prima medalie internaţionala pentru atleta de la malul mării, care a avut ghinion în cursa de 400m - garduri, unde era favorită la câştigarea unui loc pe podium.

 

“Faristul” Iulian Pricop a cucerit bronzul la “lungime”


Iulian Pricop, de la Clubul Sportiv “Farul” Constanţa, a evoluat foarte bine la săritura în lungime, unde a cucerit medalia de bronz, cu o săritură de 7,15m.
În proba de 800 m, Gal Tamas Sandor a obtinut medalia de bronz, iar Spiridon David a ocupat locul IV la triplusalt.


În clasamentul pe naţiuni, România a ocupat locul III, la fete, iar în întrecerea masclină - locul II. Antrenorul delegat, pentru lotul românesc, participant la Campionatul Balcanic din Turcia, a fost tot un constănţean, Larion Alinsi, care este propus, de către Comitetul Olimpic Sportiv Român (COSR), pentru a însoţi delegaţia României, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), competiţie care debutează sâmbătă, în Olanda, la Utrecht.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri