Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Topul celor mai urâte 10 trotuare din Constanța

Topul celor mai urâte 10 trotuare din Constanța(582)


Constănțenii sunt nemulțumiți de modul cum arată orașul Constanța, iar una dintre multele reclamații se referă la starea trotuarelor. Unul dintre ei, Andrei Popescu, președintele Asociației Constanța Ia Atitudine, a avut ideea de a realiza un top al celor mai urâte trotuare din municipiu.

”M-am îngrozit de ce am găsit. Nu vreau să vorbesc prea mult, fotografiile spun mai mult decât o mie de cuvinte. Am întâlnit trotuare care arată ca după bombardament în toate cartierele, pline de gropi, în care spațiile verzi erau de fapt depozite de praf. Am mai văzut trotuare așa de înguste că de-abia avea loc un om să treacă, dar și terase în mijlocul lor. Nici nu vreau să mă gândesc cum se descurcă, DACĂ se descurcă, mamele care își plimbă copiii în cărucioare, elevi care se duc sau vin de la școală, femeile care își permit aroganța să poarte pantofi cu toc.

Trotuarele din Constanța sunt făcute pentru bocanci de munte, din păcate”, a scris acesta, pe Facebook.
În opinia sa, singura zonă decentă din acest punct de vedere este lângă campusul social Henri Coandă, unde primăria a avut grijă să toarne un covor de asfalt! ”Și asta în condițiile în care sunt cartiere întregi, cum ar fi Compozitorilor și Palazu Mare, în care locuitorii nu au văzut asfalt niciodată, nici pe șosea, nici pe trotuare”, spune Andrei Popescu.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri