Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Declaraţia Simonei Halep după succesul obţinut în faţa italiencei Sara Errani: Am nevoie de meciuri la acest început de sezon pe zgură(1100)


Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, vineri, după succesul obţinut în faţa italiencei Sara Errani, că se bucură de victoria obţinută, care îi permite să joace în continuare la turneul de la Stuttgart şi să se acomodeze, astfel, mai bine cu suprafaţa de zgură, după un lung sezon pe hard.

"Sunt fericită că am câştigat, pentru că am nevoie de meciuri la acest început de sezon pe zgură. Aşa că a fost bine că am avut o adversară dificilă în primul meci, care a lovit mingea foarte puternic, iar astăzi am întâlnit o jucătoare diferită. Mingile lui Errani sunt greu de jucat. Trimite mingea înalt şi ştii că o să sară mult, astfel că e dificil să finalizezi punctul. Se mişcă foarte bine, iar serviciul ei, deşi nu este puternic, e greu să-l ataci. Dar cred că am făcut o treabă bună cu returul şi am stat foarte aproape de linia de fund, încercând să deschid terenul mai mult ca să finalizez, să fac puncte câştigătoare. Nu am putut să fac prea multe, dar a fost un meci bun, cred", a spus Halep.

Simona Halep, cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva italiană Sara Errani, locul 15 WTA, într-un meci cu 16 break-uri din 20 de ghemuri disputate.

În penultimul act al turneului de la Stuttgart, Halep va juca, sâmbătă, împotriva sportivei Caroline Wozniacki (Danemarca), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, acre a depăşit-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe Carla Suarez Navarro (Spania), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8.

Simona Halep va fi, începând de luni, numărul 2 mondial, după ce rusoiaca Maria Şarapova a fost eliminată în turul 2, la Stuttgart.

Sursa: Mediafax.ro

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri