Danube Delta Rally revine în rândul competițiilor europene

Danube Delta Rally revine în rândul competițiilor europene(1030)


S-au deschis înscrierile oficiale pentru cea de-a XVI-a ediţie a Danube Delta Rally®, care are loc anul acesta în perioada 4-6 iunie, la Tulcea, termenul limită pentru înscrieri fiind 20 Mai 2015.

În acest an, Danube Delta Rally® va juca un dublu rol: etapa a V-a în cadrul FIA European Rally Trophy 2015 și etapa a III-a în cadrul Campionatului Național de Raliuri Dunlop.
Pentru alinierea la standardele europene, traseul a fost modificat şi extins, Danube Delta Rally® cuprinde astfel 11 Probe Speciale din care 6 distincte, desfășurate pe o lungime de 140,16 km.

Primele recunoaşteri pe traseul Danube Delta Rally® vor avea loc în perioada 3-4 iunie 2015, antrenamentele oficiale (shakedown) fiind programate în dimineaţa zilei de 5 Iunie 2015. Parcul de Service şi Parcul Închis vor fi poziţionate, și anul acesta, pe Faleza Tulcea .

Danube Delta Rally® nu este doar un eveniment sportiv, este unul care dorește să promoveze potențialul Dobrogei turistice, și în special pe cel al Deltei Dunării.

Danube Delta Rally® a revenit pe scena motorsportului românesc în 2013, după o pauză de 20 de ani şi s-a aflat încă de la început pe primele poziţii în cadrul etapelor din Campionatului National de Raliuri Dunlop.
 
jooble.org