O acțiune mai puțin convențională a Forței Civice

O acțiune mai puțin convențională a Forței Civice(973)


Forța Civică Constanța a derulat astăzi, sub mesajul “Iubește mediul!”, o acțiune într-un mod mai puțin convențional. Mai mulți membri ai Biroului Permanent Municipal alături de tineri voluntari au transmis constănțenilor diverse mesaje specifice semnificației zilei de 5 iunie (Ziua Mondială a Mediului). Reprezentanții Forței Civice și-au scris mesajele pe asfalt în mai multe zone circulate ale orașului și nu numai, la trecerile de pietoni și în stațiile de autobuz.
Ziua Mondială a Mediului a fost instituită încă din anul 1972, pe data de 5 iunie, de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite și reprezintă elementul cel mai important al Programului Ecologic al Națiunilor Unite (UNEP).


Cu această ocazie, organizația municipală Constanța a Partidului Forța Civică s-a mobilizat pentru a atrage atenția cât mai multor constănțeni asupra necesității protejării mediului înconjurător. Marcarea Zilei Mondiale a Mediului a reprezentat un semnal și un îndemn adresat autorităților locale și constănțenilor de a acționa în mod unitar în direcția salvării și protejării naturii.
Forța Civică Constanța a ales să marcheze semnificația acestei zile în mijlocul cetățenilor orașului, amintindu-le astfel că de modul cum ne comportăm față de mediul înconjurător depinde viitorul fiecăruia dintre noi dar mai ales cel al copiilor noștri.

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri