Prostituată jefuită(348)


La data de 13 aprilie a.c., ora 23.55, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către M. Sanie de 22 de ani, despre faptul că, în aceiaşi dată, orele 23.00, C. Marian de 29 de ani a deposedat-o de suma de 250 lei prin violenţă.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că partea vătămată s-a înţeles cu C. Marian să întreţină raporturi sexuale contra cost în incinta hotelului Dobrogea- Medgidia, unde acesta avea o cameră închiriată.

Ulterior, între cei doi s-a iscat un conflict fizic şi verbal şi după mai multe lovituri aplicate în zona feţei de către C. Marian femeii, bărbatul a deposedat-o pe aceasta de 250 de lei, părăsind hotelul.

Continuând investigaţiile poliţiştii din cadrul B.O.P. şi B.I.C. din Medgidia l-au identificat pe C. Marian într-o sală de jocuri electronice, acesta recunoscând cele săvârşite.

În cauză se continuă cercetările în vederea clarificării întregii stări şi situaţii de fapt, C. Marian fiind reţinut, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare.  

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri