Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Iranian cu… 229 de oi de contrabandă(651)


În ziua de 01.04.2015, orele 14.05, în baza unor date şi informaţii a fost depistat pe strada Portului din Oraşul Ovidiu, un tir ce transporta 229 ovine.

Deoarce există date şi indicii cu privire la provenienţa ilicită a animalelor vii, împreună cu lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi lucrătorii din cadrul D.S.V., s-a procedat la efectuarea unui control la sediul social din satul Poiana al unei societăți comerciale.

Cu ocazia controlului documentelor societăţii, s-a stabilit faptul că administratorul, cetăţean iordanian, nu poate justifica suma de 85.927 lei, ce aparţine societăţii, sens în care s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “folosirea cu rea-credinţă de bunurile sau creditul de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect”.

În cauză se efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale de către lucrătorii Poliţiei oraşului Ovidiu.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri