Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Femeia care a câștigat marele premiu la loto se întreabă de ce Dumnezeu a ales-o pe ea(514)


Câştigătoarea marelui premiu la tragerea Loto 6/49 de duminică, în valoare de peste 13 milioane de lei, s-a prezentat marţi la sediul Loteriei Romîne pentru ridicarea premiului.

"Norocoasa câştigătoare participă de foarte mulţi ani la jocurile loto, are în jur de 50 de ani şi, de data aceasta, a ales numerele jucate la întâmplare", se arată într-un comunicat al Loteriei Române.
Loteria Română informează că biletul câştigător a fost jucat la agenţia 13-032 din Eforie Sud chiar duminică şi, tot duminică, urmărind emisiunea "Lozul cel Mare", jucătoarea norocoasă a aflat că pe biletul completat are cele şase numere norocoase.

"Ne-a declarat că a plâns de bucurie şi că încă se întreabă de ce Dumnezeu a ales-o pe ea. Familistă convinsă, primul gând când şi-a dat seama că este câştigătoare a fost să-şi ajute copiii. Este convinsă că perseverenţa este cheia succesului iar povestea acestui câştig are mare legătura cu o întâmplare petrecută în 1979 când nu a apucat să joace la loto numerele favorite şi acestea au ieşit câştigătoare", se mai arată în comunicat.

Câştigătoarea a ales să nu-şi facă publică identitatea, dar a declarat că va continua să joace pentru că are încredere în norocul ei.
Premiul categoriei I la Loto 6/49 de 13.435.030 de lei a fost câştigat în urma extragerii numerelor 33, 5, 30, 44, 4 şi 27.
Biletul norocos a fost jucat la agenţia 13-032 din Eforie Sud, judeţul Constanţa. Biletul a fost completat cu două variante simple la Loto 6/49, preţul acestuia fiind de 9,7 lei.
Acesta este primul premiu de categoria I la Loto 6/49 obţinut în acest an.

Premiul categoriei I la Loto 6/49 fusese acordat ultima dată în 21 decembrie 2014, când un jucător din Constanţa a câştigat peste 43,8 milioane de lei, fiind al patrulea premiu ca valoare din istoria Loteriei Române.
Cel mai mare premiu la Loto 6/49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost câştigat la 14 iulie 2013 de un jucător din Galaţi.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri