Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Scrisoare deschisă domnului M. Tararache, acest Don Quijote al parlamentului

Scrisoare deschisă domnului M. Tararache, acest Don Quijote al parlamentului(1610)


Stimate domnule parlamentar M. Tararache,

Vă scrie un constănțean care nu vă înțelege. Un constănțean care știe că sunteți ales într-un anumit colegiu, dar vede că vă preocupă probleme din alt colegiu. Locuiți în Năvodari, dar vă pasă de Constanța. Culmea, îl criticați pe Radu Mazăre, despre care spuneți că se ocupă mai mult de Mamaia decât de Constanța? Nu sunteți oare ipocrit, domnule M. Tararache?

Domnule Tararache, am observat mai nou că vă preocupă problema ridicării mașinilor parcate neregulamentar în municipiul Constanța. Vă amintim pe această ocazie că Asociația Constanța Ia Atitudine (ACIA) se luptă de doi ani cu administrația Mazăre pentru a reglementa ceea ce noi considerăm un abuz. ACIA a aflat faptul că SC Litoral Connect nu alocă niciun leu primăriei din cei 600 de lei percepuți pentru ridicarea mașinii. ACIA a adresat interpelări primarului referitoare la această temă când dv. trebuia să vă ocupați de problemele Năvodariului și localităților învecinate. ACIA a vorbit cu avocați, cu juriști (lucruri pe care nu aveți de unde să le știți) și tot ACIA a semnalat public abuzurile hingherilor de mașini. Noi, cei de la ACIA, am făcut presiunile pe care societatea civilă le poate face pentru ca din acest serviciu o parte din bani să se întoarcă la constănțeni, pe de o parte, iar pe de altă parte suma percepută șoferilor care încalcă legea să fie mai mică, nu de 600 de lei, cum vrea Radu Mazăre.

Domnule Tararache, colegiul din care faceți parte are nevoie de un parlamentar. Făceți-vă datoria și lăsați Constanța constănțenilor. Nu fiți nici ipocrit. Nu e prima dată când călcați în străchini. Alegătorii dv, mulți sau puțini, merită să fie reprezentanți în parlament. Și Constanța are nevoie de opozanți adevărați, nu de lideri închipuiți, nu de traseiști, nu de farisei.

Cu stimă,

Andrei Popescu,
Președinte ACIA
Constănțean get-beget

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri